Här står jag och säljer blommor utanför "gamla" Broarne.
Så hittar du hit:

Broarne - en oas på Sätra Brunn

Broarne är en fantastisk liten oas i världen! På kurorten Sätra Brunn, ligger Broarne - de äldsta husen på den 300 år gamla hälsobrunnen.

Broarne heter stället för att man förr i tiden tvingades att lägga s k kavelbroar på platsen för att det var sankmark där malmfororna från Bergslagen skulle passera på sin väg mot havet.

Jag startade en liten butik på Broarne 2004 och sålde mest till de som var gäster på Brunnens spa och konferenser. Numer finns min butik enbart på nätet men den känsla som fanns i den ursprungliga butiken har jag försökt behålla med personlig service och hög kvalitet på varorna.

Strax intill Broarne ligger en 750 kvm stor visningsträdgård, anlagd efter ritningar från tidigt 1700-tal som visade att det hade legat en barockträdgård just på denna plats. Där är det underbart att ströva omkring eller sitta ner och bara tänka.

Är du sugen på spa och god mat? Bassäng med 34-gradigt vatten och supermysiga rum? Då är Sätra Brunn platsen för dej. Kolla brunnens egen hemsida, så förstår du...

Vill du komma i kontakt med oss?
Adress: Lövåsen 142, 73395 Sala
Tel: 072-244 14 11
Org nr: 556863-0403
Epost: info@broarne.se