Äppelskalare

Det finns bara en Moster Hulda® Original! Moster Huldas äppelskalare är är ett litet mekaniskt underverk och en otroligt fin uppfinning. Perfekt present till den som har allt.

 

Historien om Moster Huldas äppelskalare

Historien börjar redan på 1920-talet då Husqvarna började att tillverka en ny typ av äppelskalare för den svenska marknaden. Denna speciella typ av äppelskalare kom ursprungligen från USA, det var en skalmaskin som man skruvade fast i bordskanten, satte fast äpplet i och sedan började man veva. Snabbt och enkelt var det klart! De är få som inte blir imponerade av det här finurliga verktyget. Den skalar, skivar och kärnar ur äpplet på samma gång. Funkar även bra på potatis.En äppelskalare, det behöver vi alla!

När du väl har testat en äppelskalare så förstår du att du inte kan vara utan den. När du ska göra en läcker äppelpaj så går arbetet med äpplena snabbt och smidigt. Stekta äpplen som skalats, skivats och sedan fyllt med godsaker som smör, sirap, nötter och sesamfrön blir en enkel, snabb och läcker efterrätt. Du gör den på ett litet kick med en äppelskalare.

Skala potatisen med äppelskalare

att göra en potatis gratäng tar lite tid. Med en äppelskalare så går det snabbt och lätt. Potatisen skalas och skivas på samma gång och det blir även mindre med disk.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Äppelskalare i svart - snabbskalar äpplen | Broarne.se