Små Perstorpsväskor

Sweden Bag - den lilla modellen har en modern design med lädermönstrad utsida och tillverkad i ett material som ger hög hållfasthet. Sweden Bag Liten och är ett bra val när man ska ta med sig matlåda och lite grejer på väg till jobbet.

Populärast bland Små Perstorpsväskor


Liten handväska i plast

En lilla modellen av Perstorps plastväskor har blivit en succé! Den är lagom stor, står stadigt med en snygg design så den passar in vid alla tillfällen. Ytan är inte blank utan lädermönstrad och det gör att den är mera reptålig, den här modellen heter Sweden Bag Liten och är ett bra val när man ska ta med sig matlåda och lite grejer på väg till jobbet. Den lilla väskan som passar perfekt att ta med matlådan i till jobbet. Den är tillverkad sk. Green Plastic som tillverkade av grön polyeten som består av förnyelsebar råvara så som majs, kassava, sockerrör eller betor. En lite fräck väska som passar in i alla sammanhang på grund av sin stilrena form.

Sweden bag liten - Perstorp

Den mindre modellen är framtagen år 2013 av Christina Fäldt på Perstorps design.

Svensk Form opinionsnämnd utnämnde Perstorpväskan Shopping bag 329 och ansåg att den är väl designad och uppfyller kraven för brukskonst. Vilket betyder att Perstorpväskan är upphovsrättsskyddad på samma sätt som ett konstverk.

Plastväskor med miljöansvar av Perstorps design

Perstorps passion är att skapa snygga och funktionella designprodukter med vackra färgkombinationer. Produktens hållbarhet och praktiska funktion har inspirerats av den svenska designen och industrihistorian från plastens födelsort Perstorp.
Perstorpsväskorna är alltid tillverkade av miljövänlig återvinningsbar plast.

Originalväskan från Perstorps design

Perstorp Design AB, drivs idag av formgivare Christina Fäldt, som för traditionen och tillverkningen vidare av den klassiska Perstorpbagen som designades i början av 1950-talet av Perstorp AB. Försökt har gjorts att kopiera den klassiska designen och kvalitén. Människor värderar dock äkthet och kreativitet. Allt går fortfarande att hitta i skånska Perstorp. Perstorp Design är idag den enda tillverkaren i Perstorp som finns kvar sen 50-talet och för traditionen vidare.

Miljövänlig plastväska

All tillverkning av väskorna äger rum i Sverige. I samma hus går de från idé till den färdig förpackade produkten, med ett miljötänk i centrum. Man hittar allt i skånska Perstorp. formgivningen, utvecklingen, konstruktionen samt produktionen. Det är något som är ekologiskt, ekonomiskt och framför allt socialt hållbart. Vi vill välja närproducerat.

Perstorp använder modern utrustning och miljövänlig el för att tillverka sina produkter och alltid i återvinningsbar plast. Allt produktionsavfall återvinns. De följer också fullt ut de stränga svenska kraven på miljö och arbetarskydd.
 

 

Liten praktisk plastväska | Broarne.se