- 45%
 Bambu Pastatallrik - Gråblå
 Bambu Pastatallrik - Gråblå

Bambu Pastatallrik - Gråblå

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Bambutallrik i pastamodell i dämpad gråblå färg. Pastatallrik i bambufiber som kommer att bli pastaälskarens favorittallrik
• Storlek diam 20,5cmx4,5cm
• Tål maskindisk
• Kan inte köras i mikrovågsugn (det kan börja koka)
• Tål att frysas
• 80% naturfiber
• Bra alternativ till plasttallrikar

Färgerna är en snygg gråblå. Färgen heter Powder blue och vi har även muggar och skålar i samma färger som passar till. Lätt och stark men inte okrossbar tallrika tillverkad i bambu, majs samt resin. Silkeslen yta som är mycket behaglig att hålla i handen. Bambu är ett bra alternativ till plastprodukter.

Tillverkning:

Fabrikatet heter Raw Earth och innehåller är bambufiber och majsstärkelse samt  melaminharts (20%) detta för att få produkten hållbar och funktionell. Majsstärkelse används för att få den silkeslena ytan som kännetecknar bambuprodukter. Andelen majs är dock mycket liten. Ett stort steg framåt att kunna tillverka produkter likvärdiga plast men med bara 20% plastinnehåll.

Raw Earth har Food safe Certifacate för USA och EU. Produkterna är REACH testade.

Produkterna är tillverkade i Kina och Raw Earth garanterar rättvisa löner till arbetarna samt bra arbetsförhållanden för arbetare. Importtester har genomförts av SGS and TUV för den Europeiska marknaden med positiva resultat.
Produkten är till 80% biologiskt nedbrytbar, rekommendationen är ändå att sortera den som plast på grund av att den innehåller 20% melamin.


 

 

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: