Brödboxar

En brödbox är praktiskt att ha i köket för att förvara vårt matbröd. Numer finns det mycket läckert matbröd på markanden och de behöver en bra förvaring när de kommer hem. En snygg brödbox är en fin inredningsdetalj i köket.

Sorry

Hittade inga produkter

Brödförvaring i låda

Det finns olika typer av brödboxar och vissa ha en sk. rolltop, en lucka som dras ned över öppningen. Den smarta kontruktionen gör att området ovanpå brödskrinet kan användas som avställningsyta, det kan vara mycket värdefullt när kan har en mycket litet kök och man vill kunna utnyttja varje milimeter yta. Låt brödet ligga i en papperspåse och lägg sedan in i brödlådan. Där blir det en perfekt, lagom tät förvaring så att brödet behåller sin fina yta och mjukhet inuti.

10 års garanti på brödboxen

Vi har brödboxar av mycket hög kvalité och vår leverantör Brabantia ger oss 10 års garanti på skrinen. Det är mycket generöst och det är bara att kontakta Brabantia så skicak de genast en ny box ifall den du köpt inte håller måttet. Det kallar jag god service

Brödbox

De gamla fina brödboxarna som fanns förr som heter Nilsjohan har blivit mycket eftertraktade. Det är en sån man egentligen skulle vilj ha ellerhur? Hittar man ingen sån så finns Brabantias fina brödlådor och det kan bli så att just de blir frantidens rariteter eftersom de är så bra och hållbara. De kommer att gå i arv till nästa generation.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Brödboxar i hög kvalite i retrostil | Broarne.se