Cykelkorg från Perstorp

En riktigt praktisk och bra cykelkorg som är lätt att haka på pakethållaren på cykeln, stor och rymlig och de fungerar fint som shopping-väska i affären istället för plastkassarna. En cykelkorg är bra att ha när man ska ut med barnen på utflykt, det är svårt att få med sig allt man behöver.

Populärast bland Cykelkorg från Perstorp


Världens mest praktiska cykelkorg

Vi tror att det här är världens bästa cykelväska, lätt att haka på pakethållaren och lätta att ta av. Det går bra att ha en cykelkorg på båda sidorna av pakethållaren. Det finns regnskydd att köpa till cykelkorgen ifall det skulle regna när du ska ut och cykla. En cykelkorg är bra att ha när man ska ut med barnen på utflykt, det är svårt att få med sig allt man behöver. Cykelkorgen är stor och rymlig och har två stadiga handtag så det är bara att bära med sig väskan/korgen när du är framme.

Cykla till jobbet med cykelkorg

Allt fler cyklar till jobbet och det är ibland svårt att få med sig allt man behöver som matlåda och dator mm. En cykelkorg gör det hela mera enkelt och det finns flera olika tillbehör att köpa till cykelkorgen. Det finns en praktigt innerväska som passar exakt i cykelkorgen som stängs med blixtlås. Det kan vara bra om man är rädd om innehållet och vill att korgen ska gå att stänga upptill. Vid regn så kan man köpa ett praktiskt regnskydd som enkelt träs på uppifrån.

Cykelkorg på utflykt

En cykeltur ut i naturen är bland det bästa vi kan göra, vi får motion och upplevelser helt gratis. Det är trevligt att kunna ta med sig en matsäck på färden, något att dricka och äta. Till cykelkorgen finns en praktisk kylväska som passar exakt och som håller dina matvaror kylda. Cykelkorgen har två kraftiga handtag så den går fint att bära med sig sen, till stranden kanske. Stadig och bra, ställ i den i shoppingvagnen och plocka i varorna direkt i cykelkorgen. Det finns regnskydd att köpa till om det regnar när du ska ut och cykla. Är du på väg ut på en utflykt så kan du köpa en kylväska som passar exakt i cykelkorgen

Plastväskor med miljöansvar av Perstorps design

Perstorps passion är att skapa snygga och funktionella designprodukter med vackra färgkombinationer. Produktens hållbarhet och praktiska funktion har inspirerats av den svenska designen och industrihistorian från plastens födelsort Perstorp.
Perstorpsväskorna är alltid tillverkade av miljövänlig återvinningsbar plast.

Originalväskan från Perstorps design

Perstorp Design AB, drivs idag av formgivare Christina Fäldt, som för traditionen och tillverkningen vidare av den klassiska Perstorpbagen som designades i början av 1950-talet av Perstorp AB. Försökt har gjorts att kopiera den klassiska designen och kvalitén. Människor värderar dock äkthet och kreativitet. Allt går fortfarande att hitta i skånska Perstorp. Perstorp Design är idag den enda tillverkaren i Perstorp som finns kvar sen 50-talet och för traditionen vidare.

Miljövänlig plastväska

All tillverkning av väskorna äger rum i Sverige. I samma hus går de från idé till den färdig förpackade produkten, med ett miljötänk i centrum. Man hittar allt i skånska Perstorp. formgivningen, utvecklingen, konstruktionen samt produktionen. Det är något som är ekologiskt, ekonomiskt och framför allt socialt hållbart. Vi vill välja närproducerat.

Perstorp använder modern utrustning och miljövänlig el för att tillverka sina produkter och alltid i återvinningsbar plast. Allt produktionsavfall återvinns. De följer också fullt ut de stränga svenska kraven på miljö och arbetarskydd.

Cykelkorg den mest praktiska | Broarne.se