Dekorband - Kantband i textil Nr 50
 Dekorband - Kantband i textil Nr 50
 Dekorband - Kantband i textil Nr 50

Dekorband - Kantband i textil Nr 50

59 kr
I lager   Leveranstid: 2-5 dagar

Vackert skimrande kantband med kanelfärgad botten. Blommorna är i två olika nyanser av lila samt grönt. Blanden är olivgröna, gröna samt mörklila. Allt är omgärdat av stjälksygn i ljust guld. Dekorativt och glimmar fint i ljuset. Snyggt att sy på nertill på ett par jeans.

• Bredd: 6 cm
• Handtvätt
• Tegelfärgad siden med ljust guld
• Broderier i lila, grönt, olivgrönt samt ljust guld.
• Smidigt band som kan vikas
• Metervara priset är för en meter
• Köper du flera meter få du en sammanhängande bit


Med det här bandet kan du dekorera massor av saker ex: kläder (det blir kläder som du måste handtvätta sen), gardiner, lampskärmar, sy armband, hundhalsband (när hunden ska gå bort på fest), kuddar blir fina med ett band påsytt. Det finns ingen ände på vad man kan ha vackra band till, vi har kunder som köper band bara för att ha den och titta på för det är alla mycket vackra. Gör någon glad som gillar att sy och skapa, vackra band kan aldrig blir fel. Siden är lite lyxigt och du kan skapa vacka ting med sidenband med vackra broderier. Är du en modefantast eller en hobbyfixare så kommer du att älska att använda våra band på olika föremål. Banden ger en extra kick åt dina skapelser.

Det här bandet är tillverkat i Indien och småfel kan förekomma, man får vara lite händig och fästa en tråd, klippa av trådar och ha överseende med om det fattas en liten pärla eller paljett på något ställe. Bandet är mycket vackert och dekorativt. Jag rekommenderar inte att maskintvätta det för då kommer det att gå sönder.

 

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: