Dekorband - Kantband i textil Nr 59
 Dekorband - Kantband i textil Nr 59
 Dekorband - Kantband i textil Nr 59

Dekorband - Kantband i textil Nr 59

49 kr
I lager   Leveranstid: 2-5 dagar

Ett skojigt band med paisleymönster som ser ut som en rad med mumintroll i olika färger. Bakgrunden är svart och halva bredden är broderat med ljust guld. Bandet är tillverkat i lite velourliknade material så bandet har en viss stadga. Färgerna är Mörk turkos, mörk lila, svrat, ljus guls samt silver. 

• Bredd: 9 cm
• Handtvätt
• Svart färg i botten med härliga konraster
• Broderier i silver, ljus guld, mörkturkos  samt mörk lila
• Smidigt band som kan vikas
• Metervara priset är för en meter
• Köper du flera meter få du en sammanhängande bit


Med det här bandet kan du dekorera massor av saker ex: kläder (det blir kläder som du måste handtvätta sen), gardiner, lampskärmar, sy armband, hundhalsband (när hunden ska gå bort på fest), kuddar blir fina med ett band påsytt. Det finns ingen ände på vad man kan ha vackra band till, vi har kunder som köper band bara för att ha den och titta på för det är alla mycket vackra. Gör någon glad som gillar att sy och skapa, vackra band kan aldrig blir fel. Siden är lite lyxigt och du kan skapa vacka ting med sidenband med vackra broderier. Är du en modefantast eller en hobbyfixare så kommer du att älska att använda våra band på olika föremål. Banden ger en extra kick åt dina skapelser.

Det här bandet är tillverkat i Indien och småfel kan förekomma, man får vara lite händig och fästa en tråd, klippa av trådar och ha överseende med om det fattas en liten pärla eller paljett på något ställe. Bandet är mycket vackert och dekorativt. Jag rekommenderar inte att maskintvätta det för då kommer det att gå sönder.

 

Tipsa en kompis