Dekorband - Kantband i textil Nr 87 (pris per meter)

69 kr /meter
I lager   Leveranstid: 3-7 dagar

Textilband med snygg guld-bård och blå stjärna samt sig-sag mönster. Dekoren är ett tryck mönster med små guldfärgade små pärlor. Sy på ett band på jeansen eller ärmen och det blir en helt ny jacka!

• Bredd: 7,5 cm
• Handtvätt
• Färgerna är blålila, rost, terrakotta, mörkblå mfl.
• Detaljer i guld och små limmade guldfärgade pärlor
• Smidigt band som kan vikas
• Metervara priset är för en meter
• Köper du flera meter få du en sammanhängande bit
Det här bandet är tillverkat i Indien och småfel kan förekomma, man får vara lite händig och fästa en tråd, klippa av trådar och ha överseende med om det fattas en liten pärla eller paljett på något ställe. Bandet är mycket vackert och dekorativt. Jag rekommenderar inte att maskintvätta det för då kommer förmodligen pärlorna att ramla av, men kan du vara utan pärlorna så tror jag att det går att tvätta i maskin.

Med det här bandet kan du dekorera massor av saker ex: kläder (det blir kläder som du måste handtvätta sen), gardiner, lampskärmar, sy armband, hundhalsband (när hunden ska gå bort på fest), kuddar blir fina med ett band påsytt. Det finns ingen ände på vad man kan ha vackra band till, vi har kunder som köper band bara för att ha den och titta på för det är alla mycket vackra. Gör någon glad som gillar att sy och skapa, vackra band kan aldrig blir fel. Siden är lite lyxigt och du kan skapa vacka ting med sidenband med vackra broderier. Är du en modefantast eller en hobbyfixare så kommer du att älska att använda våra band på olika föremål. Banden ger en extra kick åt dina skapelser.

 

 

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:
captcha