Dekorplast enfärgad

Med dekorplast kan du fräscha upp tråkiga ytor och få den att hålla ett tag till. Enfärgad dekorplast är även skojigt att ha när man pysslar med barnen, klippa små figurer och klistra på papper, lådor, pärmar mm. Dekorplast rosa kan vara fint att klippa till i små blommor och klistra upp på kylskåpet, tar man sedan dekorplast orange i mindre blommor ovanpå de rosa så blir det genast en retro-blomma. Vill du ha ett egen dekorplast retro så kan du rita på baksidan av vinylplasten och sedan klippa ut efter dina linjer, sök efter retro-bilder och inspireras.

Skapa ett retro-badrum med dekorplast

Dekorplast på badkar kan bli ett riktigt retro-badkar om du klipper ut egna dekaler ur dekorplasten och klistrar upp på badkaret. Ditt badkar blir ett som ingen annan har. Vinylplasten fäster på alla släta ytor och i badrummet finns de många ytor som är lämpliga att dekorera. WC-stolen kan bli en riktig flower-power-stol om den blir översållad av peacemärken och blommor, kontaktplast är lätta att ta bort när du har tröttnat på den. Dekorplast badrumsvägg är ofta lämpligt, det kanske finns plastmatta på väggen med tråkiga motiv som du vill dölja. Du kan dölja missfärgningar och skador med självhäftande vinylplast.

Plastfilm på metervara, minst 2 meter lång

Dekorplast på rulle gör att du kan klippa till långa remsor om du vill och göra bårder av olika slag. Med dekorplast vit kan du klippa långa vita remsor och får en vit-randig yta, eller dekorplast blå kan bli en lång våg genom rummet. Skissa ditt mönster på baksidan av dekorplasten och sen är det enkelt att klippa efter skissen. Mixa den enfärgade vinylplasten med den mönstrade så får du ett livligare resutat.

Dekorplast - Enfärgad grå - Vinylplast | Broarne.se