Dekorplast enfärgad

Enfärgad dekorplast är skojigt att ha när man pysslar med barnen, klippa små figurer och klistra på papper, lådor, pärmar mm. Dekorplast rosa kan vara fint att klippa till i små blommor och klistra upp på kylskåpet, tar man sedan dekorplast orange i mindre blommor ovanpå de rosa så blir det genast en retro-blomma. Vill du ha en egen dekorplast i retro-stil så kan du rita på baksidan av vinylplasten och sedan klippa ut efter dina linjer.

Populärast bland Dekorplast enfärgad


Skapa ett retro-badrum med dekorplast

Dekorplast på badkar kan bli ett riktigt retro-badkar om du klipper ut egna dekaler ur dekorplasten och klistrar upp på badkaret. Ditt badkar blir ett badkar som ingen annan har. Vinylplasten fäster på alla släta ytor och i badrummet finns de många ytor som är lämpliga att dekorera. WC-stolen kan bli en riktig flower-power-toalettstol om den blir översållad av peace-märken och blommor, dekorplast är lätt att ta bort när du har tröttnat på den. Du kan dölja missfärgningar och skador med självhäftande vinylplast.

Plastfilm på metervara 2 meter

Dekorplast på rulle gör att du kan klippa till långa remsor om du vill och göra bårder av olika slag. Med dekorplast vit kan du klippa långa vita remsor och får en vit-randig yta, eller dekorplast blå kan bli en lång våg genom rummet. Skissa ditt mönster på baksidan av dekorplasten och sen är det enkelt att klippa efter skissen. Mixa den enfärgade vinylplasten med den mönstrade så får du ett livligare resultat.

Hoppas du gillar mitt sortiment av dekorplast / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Dekorplast - Enfärgad grå - Vinylplast | Broarne.se