Dekorplast mönstrade

Dekorplast, självhäftande plast som är mönstrad på olika sätt kan hjälpa till att snygga upp många detaljer i ditt hem. Istället för att köpa nytt kan man förnya med dekorplast och få det att känna som nytt i alla fall. Det är dessutom klimatsmart att inte byta ut stora inredningar i köket eller i köksskåpen, dekorplast kan göra så att det håller stilen i många år till. Vi har många olika mönster och stilar på vinylplast, ta dig tid att botanisera i de olika kategorierna.

Populärast bland Dekorplast mönstrade


Hyllpapper i skåpet blir en ny ren yta

 Köksskåp blir med åren ganska smutsiga och slitna när man flyttar porslin, kastruller och matvaror hit och dit. Till slut kanske man tycker att det är dags för ett nytt kök. Vi har den billiga och klimatsmarta lösningen på det! Dekorplast på köksluckor eller hyllor gör att köket blir som nytt igen, dekoren går att ta bort och byta ut ifall man tröttnar på det man valt. Vi har många olika vinylplaster som fungerar som hyllpapper i köksskåp, de är självhäftande och ligger still vilket är den fördel när kan plockar saker ut ur skåpen hela tiden.

Pyssla med barnen - dekorplast är enkel att klippa i

Barn gillar att pyssla och det gör vi vuxna också, speciellt om vi får pyssla tillsamman med de små. Att lära sig att klippa med en sax brukar vara en milstolpe i pysslandet, vinylplast är stadigare och lite tjockare än vanligt papper så det brukar vara enkelt för barn att klippa i den. Baksidan på plasten har ett skyddspapper som är rutat så vill man klippa rakt så går det också bra.

Hoppas du hittar en fin mönstrad dekorplast här / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Dekorplast - franska liljan - Vinylplast | Broarne.se