Dekorplast naturmaterial

Här hittar du dekorplast med ytor som ser ut som olika naturmaterial, tyg, korg, sten, marmor eller trä. Du kan klä in detaljer i ditt hem med denna dekorplast och få ett helt nytt uttryck. Dekorplast med ytor hämtade från naturliga material kan verkligen lura ögat, en ytterkruka i plast kan bli en kruka i marmor och en enfärgad grå vägg kan bli en tegelvägg. Dekorplast granit kan bli en yta som ser ut som sten och dekorplast teak är ett bättre alternativ än att hugga ner regnskogar med riktiga träd.

Populärast bland Dekorplast naturmaterial


Dekorplast för soffbord och byrå

Dekorplast i svart trä och andra träimitationer blir extra naturtrogna eftersom de har en struktur i ytan som hjälper ögat att uppfatta det som äkta trä. Inspiration kan man hitta i mängder på nätet och det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. Dekorplast på soffbordets yta är ett fiffigt sätt att renovera skivan som blivit förstörd av vattenglas och varma koppar, märken som oftast inte går att få bort. Vinylplasten blir då en billig och smart lösning på det problemet, vi har många olika träimitationer att välja på. Dekorplast på byrån fungerar också bra, varför köpa en helt ny byrå när man kan snygga upp den gamla?f

Dekorplast online på Broarne

Köp dekorplast online hos oss på Broarne, det är ett enkelt och smart sätt att hitta den vinylplast som du letar efter. Vi har ett brett sortiment och många enfärgade och mönstrade på olika sätt, det finns även de som är extra breda.

Hoppas du gillar mitt sortiment av dekorplast som liknar trä och andra naturmaterial / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Dekorplast - Träimitation ek - Vinylplast | Broarne.se