Dekorplast naturmaterial

Här hittar du dekorplast med ytor som ser ut som olika naturmaterial, tyg, korg, sten, marmor och trä tex. Du kan klä in detaljer i ditt hem med denna dekorplast och få ett helt nytt uttryck på det du inte vill ha kvar. Dekorplast med ytor hämtade från naturliga material kan vekligen lura ögat, den plastytterkruka kan bli en kruka i marmor och en enfärgad grå vägg kan bli en tegelvägg. Dekorplast granit kan bli en yta som ser ut som sten och dekorplast teak är ett bättre alternativ än att hugga ner regnskogar med äkta teak.

Dekorplast för soffbord och byrå

Dekorplast svart trä och andra träimitationer blir extra naturtrogna eftersom de har en struktur i ytan som hjälper ögat att uppfatta det som äkta. Dekorplast inspiration kan man hitta i mängder och det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. Dekorplast soffbord är ett fiffigt sätt att snygga till när ytan blivt förstörd av vattenglas och varma koppar, det går oftast inte att polera bort. Vinylplast blir då en billig och smart lösning på det problemet, vi har många olika träimitationer att välja på. Dekorplast på byrå är samma sak det, varför köpa en helt ny byrå när man kan snygga upp den gamla?

Dekorplast online på Broarne

Dekorplast online hos oss på Broarne är ett enkelt och smart sätt att hitta den vinylplast som du letar efter. Vi har ett brett sortiment och många enfärgade och mönstrade på olika sätt, det finns även de som är extra breda.

Dekorplast metervara

Det finns även dekorplaster som ser ut som päls och läder, det är också mycket naturtrogna och vi får en naturlig känsla på ytan. Plastfilm på metervara och vi har minst 2 meter på rullarna.

Dekorplast - Träimitation ek - Vinylplast | Broarne.se