Dekorplast övriga

Här hittar du en blandat utbud av dekorplaster som vi känner att de hör hemma i hos oss. Botanisera i den olika kategorierna på vår hemsida och hitta massor av olika dekorplaster. Att handla dekorplast online är ett enkelt och snbbt sätt att hitta det du söker. Hos oss på Broarne finns ett stort utbud av dekorplast i olika utföranden. Många olika enfärgade och även de som är lite bredare. Blommiga dekorplaster och vinylplatser med retro-stil, ett stort antal dekorplaster med träimitation och här finns det många olika träslag att välja på. Dekorplast som ser ut som tyger är också populärt, naturtroget så det lurar ögat.

Dekorplast på kakel

Vi har dekorplast till kakel, vi har kunder som har klippt ut fyrkanter ut dekorplasten och sedan monterat dem på ett kakel. På baksidan av dekorplasten finns ett skyddpapper som är rutat och därmed blir det enkelt att klippa rakt. Det som är bra med vinylplast som kakel är att då kan du själv bestämma storleken på kakeldekoren, det finns många olika kakelplattor men inte lika många dekorer som passar exakt.

Dekorplast i kök och badrum blir billigt

Dekorplast är billigt när man vill förnya sitt hem, att byta ut en bänkskiva kostar långt mycket mer än att köpa en rulle dekorplast på metervara. Det är även klimatsmart att inte riva ut ett kök eller ett badrum bara för att det finns defekter som man inte gillar. Täck över skavankerna med dekorplast så sparar du många tusenlappar och på miljön. Plasten som du inte behöver sorterar du i återvinningen som plast såklart.

Dekorplast i husvagn

Vi har många kunder som köpt dekorplast med tygmotiv som tex. juteväv, lin och denim. De har sedan klätt de gamla slitna väggarna i husvagnen med vinylplast och får ett mycket bra resultat.