Dekorplast retro

Vi som gillar retro kan ofta tänka sig att klä in saker med självhäftande plast, bara att gör det är retro i sig. Vi har en del plaster som en retro-kund kan gilla. Självhäftande plast retro det söker vi hela tiden efter så här är ett bra ställe ett leta för er. Retroinspirerad vinylplast är ett säker kort när du vill piffa upp en bokhylla eller ett skåp, det ska helst vara färgglatt och blommigt. Vi har dekorplast med blommor med även diskretade dekorplast med retro stil.

Skapa din egen retro-stil med självhäftande plast

Självhäftande plast med retromotiv kan ibland vara svårt att hitta, det är mycket som ska stämma för att det ska kännas "rätt". Med vinylplast så kan du skapa egen retro-stil i hemmet. På baksidan av plasten finns ett skyddspapper som man kan rita på, där kan du skissa fram ett motiv som du sen enkelt kan klippa ut. Ett bra tips för att få fram den rätta retro-stilen är att klistra dekaler ovanpå varann. Klipp ut en blomma i orange dekorplast och sen en blomma till i gul dekorplast osv. När du har alla dina blommor i olika färger och modeller så kan du börja mixa ihop dem på olika sätt. Använd även dekorplast prickig för att öka på retro-känslan.

Dekorplast virrvarr

Vi har även mer diskret plastfolie som en retro-älskare skulle vilja ha. Till 50-60-70-talet så hör en yta som är jämn grå och lite streckad, vi har några som kan funka de här sammangen. Virrvarr är ett populärt mönster och vi har en del som påminner om den, man får tänka lite utanför boxen här.

Dekorplast i husvagn

Vi har många kunder som köpt dekorplast med tygmotiv som tex. juteväv, lin och denim. De har sedan klätt de gamla slitna väggarna i husvagnen med vinylplast och får ett mycket bra resultat.

Dekorplast - Perstorp - Vinylplast | Broarne.se