Emaljgrejer

Emalj väcker minnen eftersom de flesta har en relation till gammal vacker vintage-emalj från gamla fina svenska Kockums. Miljövänliga produkter och är tåliga och tål att användas i många år, en investering för livet.

Emalj som håller i generationer ett bra miljöval

Emaljprodukter håller i generationer om man hanterar dem med varsam hand. Materialen som används vid tillverkningen är helt naturliga och miljövänliga och av mycket hög kvalité. Den är tillverkad av kolstål med dubbla lager av emalj, tål maskindisk men håller sin fina lyster bättre om man handdiskar. Emaljprodukter är hållbara, praktiska och lätta och passar även bra när man befinner sig i stugan eller på båten.

Emalj passar in i alla miljöer -  tidlös och aldrig omodern

Emaljkastruller klarar alla sorters spisar, inklusive induktions-häll och gas-spis. Tillsammans med emaljmuggar och kannor får du ett komplett set i vacker emalj. Emaljen passar i alla miljöer och fungerar lika bra i storstan som på lantstället.
En investering för livet.

Emalj istället för plast

Dessa emaljprodukter är 100% återvinningsbara. Metallen kan återvinnas om igen. Eftersom emaljen är fri från klor utesluts även bildandet av dioxider. Glasbelagda produkter kan bearbetas hårt och ger 100% längre livslängd jämfört med andra liknande material


Emaljerade skålar


Här är den i nyproducerad fräsch design och varje tekanna är ett unikt hantverk och mycket slitstark, alla enskilda emaljprodukter genomgår en kvalitetskontroll innan de lämnar fabriken för att de ska kunna garantera den höga kvalitén.
Använd endast mjuka nylonsvampar eller diskborstar för matrester. Hårda svampar eller starka rengöringsmedel kan skada emaljens yta. Vi rekommenderar träredskap alt. värmetålig plast eller silicon, hårda redskap kan repa emaljen.