Emaljmuggar

Emaljen har seglat upp som ett klimatsmart material nu när vi börjar se oss om efter alternativ till plast. Emalj - ett klassiskt material som aldrig gått ur tiden. Jag har letat runt i hela Europa efter riktigt bra emalj, och äntligen hittat en bra tillverkare.

Giftfria emaljmuggar

Våra emaljerande muggar är fria från bly, kadmium och nickel vilket gör dem speciellt lämpade att använda till varma drycker. En emaljmugg håller i generationer om den hanteras med omsorg. I dagen slit- och slängsamhälle så bör vi satsa på hållbara produkter och då blir emaljmuggar ett självklart val.

Emaljmugg på utflykten

En emaljmugg kan man ta med sig ut på utflykten, den är lätta och tåliga och det gör att de passar bra att stoppa ner i ryggsäcken när man ska ge sig iväg. Är du en riktig "skogmulle" och har med dig ett spritkök så kan du värma drycken direkt i muggen, emaljen tål höga temperaturer.

Emaljmuggar som present

En emaljmugg är en fin present till vem som helst, det står sig i värde år ut och år in. Emaljmuggar kan användas som en liten vas till blommor och som kruka till kryddväxter. Den tål maskindisk men handdiskar men muggen håller sin glans ännu bättre och längre.

Hoppas du hittar din favorit-mugg här bland emaljmuggarna / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

Emaljerade muggar vit och blå | Broarne.se