Muggar i emalj

Emalj - ett klassiskt material som aldrig går ur tiden. Jag har letat runt i hela Europa efter riktigt bra emalj, och äntligen hittat en bra tillverkare.

Populärast bland Muggar i emalj


Muggar i emalj

Muggar i emalj är mycket populära och ofta får de följa med ut i naturen, man kan till och med ställa en emaljmugg direkt på spritköket, det klarar den. Visserligen kommer den att bli sotig men du kan koka ditt kaffe direkt i koppen utan problem. Emaljmuggen är en tålig rackare som fungerar bra för barn som vill ut på utflykten på dagis eller fritidsaktivitet.

Emaljmuggar är inne just nu - bra miljötänk

Eftersom vi just nu har ett bra miljötänk så har emaljen kommit att bli i ropet igen efter många år. Emaljmuggar består endast av kolstål och glas. Våra emaljerade muggar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Emaljmuggarna tillverkas med omsorg och noggrannhet. Producenten tar största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje mugg av naturliga råvaror. Varje emaljmugg är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. 

Emalj i bra kvalité

Det är nämligen stor skillnad mellan kvalitetsemalj och billig kinesisk som du kan köpa i närmsta mataffär. Testa får du se! Jag älskar den gamla vintage-emaljen från Kockums Sweden och då blir man kräsen, det ska vara robust och tåligt. Emaljmuggar tillverkas inte i Sverige numer men i Europa finns en fabrik som kan producera den rätta snygga stilen på muggarna som vi gillar här i Sverige

Emaljmuggar i kockums stil | Broarne.se