Enfärgade möbeltyger

Enfärgade möbeltyger i slitstark klassisk kvalitet från i huvudsak svenska leverantörer. Vi har många vackra färger att välja på, tygerna säljs på metervara och vi klipper till önskad längd. Vi har både rutiga möbeltyger och randiga möbeltyger som matchar de enfärgade. Enfärgade möbeltyger kan behöver en liten kick för att hålla fram den rätta färgen och ett mönstrat möbeltyg  i en kudde kan ge en kick och lyfta fram färgen på ett bra sätt.

Filter

Enfärgade slitstarka möbeltyger online

Har du hittat en soffa som du gillar, men tyget är trasigt? Att klä om en soffa är tidskrävande och ganska kostsamt om du lämnar bort arbetet till en duktig tapetserare. Väljer man att lägga ned ett stort jobb på att klä om en soffa så är det viktigt att välja ett slitstarkt tyg, annars kommer snart besvikelsen över att tyget återigen gått sönder. Möbeltyger är ofta testade och har fått ett nötnings-värde, det värdet kallas Martindale. Vill man klä om en möbel som man använder flitigt så bör man välja ett tyg med högt nötnings-värde, det bör ligga mellan 30000-50000 Martindale.

Tyg till stolar

Tyg till stolar som ger en gammal stol ett nytt liv. Du kan hitta riktigt fina stolar i hög kvalitet på second hand eller loppis för en liten slant och med ett nytt fint möbeltyg så har du återbrukat ett fint hantverk samt fått en helt unik stol till ditt hem.

Möbeltyg grått

Grått möbeltyg är praktiskt, det är smutståligt och passar in in de flesta miljöer. Vi har tunnare grå möbeltyger och även grova grå tyger i 100% lin.

Jag hoppas du hittar ett enfärgat möbeltyg här som passar för dig / Ann-Marie på Broarne.se

 

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

 

Enfärgade möbeltyger från Berghems väveri | Broarne.se