Floryd a swedish story

My Floryd formger designprodukter och inredningsdetaljer med ett tydligt, grafiskt och färgglatt formspråk med inspiration från våra svenska traditioner och vår natur, 50-60 tals stil.

Sorry

Hittade inga produkter

Floryd a swedish story – Floryd en svensk historia

 

FLORYD startades 2012 och drivs av My Floryd Welin, grafisk formgivare och mönsterdesigner och har studerat design på Nackakademin i Stockholm. Dessförinnan har hon studerat keramisk form på Nyckelvikskolan, Lidingö.

Broarne gillar My Floryd SWEDEN

Vi på Broarne har alltid gillar My Floryds produkter eftersom de är framtagna av en ung lovande designer. Vi vill alltid försöka att hjälpa unga och svenska designer att komma framåt genom att sälja och marknadsföra deras fina produkter.

Blåbär och lingon på kaffekoppar

Inspirationen till dekorerna det hämtar My Floryd i den Svenska skogen. Här kan vi hitta lingon, blåbär, hjorton och Linnea-blommor. Alla dekorer är rent och strikt utformade och de bidrar till att de här produkterna kommer att står sig i många generationer. Formspråket har hon hämtat från sim mormors gamla kaffegods och serviser och vi kan se inspirationen komma från både 50-60-och 70-talets färgglada design.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Porslin i retrostil hos Broarne.se | Snygg retroinredning online