Floryd a swedish story

My Floryd formger designprodukter och inredningsdetaljer med ett tydligt, grafiskt och färgglatt formspråk med inspiration från våra svenska traditioner och vår natur, 50-60 tals stil. I sortimentet finns allt kring de dukade bordet så som porslin, brickor, glasunderlägg. Produkterna tillverkas och produceras i Sverige eller inom Europa. Vi är stolta och glada för äran att ha att ha dessa produkter i vårt sortiment, det är här verkligen Broarne-grejer. Porslinet med blåbär, lingon och hjortron kommer troligen att bli våra nya klassiker och samlar-objekt eftersom he håller hög kvalité på både gods och design.

Floryd a swedish story

Populärast bland Floryd a swedish story


Floryd a swedish story – Floryd en svensk historia

FLORYD startades 2012 och drivs av My Floryd Welin, grafisk formgivare och mönsterdesigner och har studerat design på Nackakademin i Stockholm. Dessförinnan har hon studerat keramisk form på Nyckelvikskolan, Lidingö.

Broarne gillar My Floryd SWEDEN

Vi på Broarne har alltid gillar My Floryds produkter eftersom de är framtagna av en ung lovande designer. Vi vill alltid försöka att hjälpa unga och svenska designer att komma framåt genom att sälja och marknadsföra deras fina produkter.

Blåbär och lingon på kaffekoppar

Inspirationen till dekorerna det hämtar My Floryd i den Svenska skogen. Här kan vi hitta lingon, blåbär, hjorton och Linnea-blommor. Alla dekorer är rent och strikt utformade och de bidrar till att de här produkterna kommer att står sig i många generationer. Formspråket har hon hämtat från sim mormors gamla kaffegods och serviser och vi kan se inspirationen komma från både 50-60-och 70-talets färgglada design.