Plåtburkar, Brödboxar

En brödbox är praktiskt att ha i köket för att förvara vårt matbröd. Numer finns det mycket läckert matbröd på markanden och de behöver en bra förvaring när de kommer hem. Vi har brödboxar av mycket hög kvalité och vår leverantör Brabantia ger oss 10 års garanti på skrinen.

Ställ saker ovanpå brödskrinet

Det finns olika typer av brödboxar och vissa ha en sk. rolltop, en lucka som dras ned över öppningen. Den smarta kontruktionen gör att området ovanpå brödskrinet kan användas som avställningsyta, det kan vara mycket värdefullt när kan har en mycket litet kök och man vill kunna utnyttja varje milimeter yta.

10 års garanti på brödboxen

Vi har brödboxar av mycket hög kvalité och vår leverantör Brabantia ger oss 10 års garanti på skrinen. Det är mycket generöst och det är bara att kontakta Brabantia så skicak de genast en ny box ifall den du köpt inte håller måttet. Det kallar jag god service

Gammaldags brödboxar eller en ny?

De gamla fina brödboxarna som fanns förr som heter Nilsjohan har blivit mycket eftertraktade. Det är en sån man egentligen skulle vilj ha ellerhur? Hittar man ingen sån så finns Brabantias fina brödlådor och det kan bli så att just de blir framtidens rariteter eftersom de är så bra och hållbara. De kommer att gå i arv till nästa generation.

 

Plåtburkar för kakor, kaffe, te och kryddor

Plåtburkar ger mörk förvaring och passar för kaffe, te, kakor och kryddor. De är också fina att ha stå framme, vi är specialiserade på vackra retro-plåtburkar. Vi har även burkar med fönster så blir det enkelt att avgöra vad som finns inuti. Vill du märka burken kan du exempelvis använda etiketter.

Smart förvaring maten & köket fräscht

Tillsluten förvaring hindrar luft, fukt från att förstöra hållbarheten. Dessutom håller det oinbjudna små gäster borta (ohyra). Det är enklare att hålla rent och fint i skåpen med täta burkar än när man har många papperspåsar som ofta läcker. Diska gärna burken innan du fyller på nya livsmedel för att hindra att ev småkryp har följt med från affären.
Låt brödet ligga i en papperspåse och lägg sedan in i brödlådan. Där blir det en perfekt, lagom tät förvaring så att brödet behåller sin fina yta och mjukhet inuti.
Den ordningsamma människan förvarar torr-varorna tillslutet i förvaringsburkar med lock, då håller de sig fräscha längre och du får bättre ordning i skafferiet och köket. Ordning gör att vi känner oss mindre stressade och kan arbeta mer metodisk i köket, med matlagningen. Ordning skapar även en trivsam atmosfär i köket. Välj på burkar från My Floryd, Orla Kiley, Almedahls och Brabantia

Plåtburkar för samlare

Plåtburkar är bra för samlare, inte bara för att stoppa saker i. Det finns många personer som samlar på själva plåtburkarna också, här kan du hitta framtidens rariteter. Vi har många vackra plåtburkar som troligen kommer att få samlarvärde en dag.

Plåtburkar för te i retrostil | Broarne.se