Porslinsburkar

Den ordningsamma människan förvarar torr-varorna tillslutet i förvaringsburkar med lock, då håller de sig fräscha längre och du får bättre ordning i skafferiet och köket. My Floryds vackra teburkar, de sluter tätt och är lagon stora för en påse med lösviktste.

Teburkar med korklock

My Floryds vackra porslinsburkar med korklock är verkligen de optimala teburkarna. De sluter tätt och är lagon stora för en påse med lösviktste. My Floryds design är unik och mycket retro, den passar perfekt in på Broarne för här gillar vi retrogrejer! Vi har även produkter från Gustavsbergs porslinsfabrik som tillverkar utsökta produkter i porslin. Ordning gör att vi känner oss mindre stressade och kan arbeta mer metodisk i köket, med matlagningen. Ordning skapar även en trivsam atmosfär i köket. Våra burkar i porslin kommer främs från My Floryd.

Förvaring för köksredskapen

Köksredskap ska helst finnas nära till hands och då är det bra att ha en rymlig burk nära spisen där man kan stoppa ned sina bästa redskap. Vi stor vackra porslinsburkar med snygg dekor för just det ändamålet. Redskapsburkar kan man ha några stycken som står framme när de är såhär snygga!

 

 

Teburk med korklock | Broarne.se