Grunne

Grunne Produktion är ett svenskt familjeföretag som tillverkar linoljesåpa på Öland. Emmy och Joseph Grunne är det par som driver det här fina lilla företaget som börjar bli så känt för oss i Sverige.

Sorry

Hittade inga produkter

Man känner att Grunnes såpa är den produkt man vill ha

Det är mycket viktigt för Grunne att produkterna känns äkta och genuina. De åstadkommer detta genom att titta på traditionella material och metoder. En produkt är så mycket mer än sin funktion, det är doft, textur, beröring, viskositet, färg, förpackning, förväntningar, miljö, material, traditioner och till och med sociala konventioner.
De försöker få med så många sinnen som möjligt när vi tar fram produkter, alla delar av produkten väljs med omsorg - hela vägen till materialet i etiketten. När man har en produkt från Grunne i handen ska man känna att det är just denna som är den rätta produkten. Grunne tillverkar sina produkter i en industrilokal på Öland men från början fungerade köket som laboratorium och tillverkningslokal. Tillverkningen är fortfarande hantverksmässig med volymer och redskap är lite större nu än i det gamla köket.

Linoljesåpa med lavendeldoft

Linoljesåpan går att få med lavendeldoft annars har originalsåpen en svag doft av mandel. Såpan finns i flera olika förpackningstorlekar och det är ekonomisk att köpa en hel dunk och Den flytande tvålen från Grunne har alltid den rätta äkta doften av tex tallbarr och lavendel och med den rätta krämiga konsistensen.

Rengöringsmedel producerat i Sverige

I denna djungel av rengöringsmedel så är det skönt att kunna hitta en svensktillverkad såpa som fungerar för all tyg av rengöring, man kan till och med tvätta kläder i den. Ett bra miljöval på alla sätt, närproducerat och noggrant utvalda ingredienser.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Svensk såpa hos Broarne.se | Snygg retroinredning online