Inredning

Idag finns det många olika inredningsstilar att inspireras av och ibland orkar man inte hålla sig till en enda röd tråd, man vill ha saker omkring sig som man faktisk gillar. Ditt hem ska vara en plats som du ska trivas i och var därför noga med att välja den typ av heminredning som säger något om just dig. Det är viktigare än att du försöker efterlikna den trendigaste inredningsstilen som råder.

 

Populärast bland Inredning


Inredning för Bohemer

Det kan bli ett jobbigt tvång att bara köpa sånt som ”passar in”. Mitt hem är en salig blandning av stilar och färger och jag får väldigt ofta kommentaren av mina besökare att det är ”så mysigt” hos dig. Jag vill slå ett slag för det icke stylade hemmet, där det är tillåtet att leva ut sin längtan och skapa sitt hem helt fritt utan regler och färg-skalor.

Ett hem – din plats på jorden

Ditt hem ska vara en plats som du ska trivas i och var därför noga med att välja den typ av heminredning som säger något om just dig. Det är viktigare än att du försöker efterlikna den trendigaste inredningsstilen som råder.

Retro-stil är min själ

Vår ”själ” är nog RETRO-stilen om jag måste välja någon. Vi letar ständigt efter de rätta grejerna som vi tycker passar in hos oss, det gör att det blir ganska färgglatt och det är kul! Jag är extra förtjust i den skandinaviska stilen från 50- 60- och 70-talet och det finns en helt del design att hämta där och man känner igen den.

Mixa olika stilar för att få ett personligt hem

Hemmet blir ändå inte personligt om man bara snöar in på just retro från den här tiden heller, en mix är ofta det bästa.
Om du inte vill ha det exakt som grannen har det - då har du kommit rätt! Här hittar du en blandning av olika varor i min nätbutik, härliga små detaljer i din heminredning som ger det där lilla extra. Jag köper bara in det jag själv gillar, så det kan bli en ordentlig blandning, ofta långt bortanför de trendiga bilder du ser i inredningstidningarna, och ibland just de saker som de ännu inte har upptäckt...

Plastmattor i retrostil svensktillverkade | Broarne.se