Hyllremsor

Hyllpapper och hyllremsor - gamla hederliga och beprövade sätt att hålla rent och snyggt i skafferiet. Det är svårt att hitta hyllremsor nu för tiden, men här finns de! Vi designar dem själva och alla motiv är ritade av mig!

Hyllremsor piggar upp i skafferiet

För i världen hade nästan alla hyllremsor i skafferiet och det fanns att få tag i vanliga livsmedelsaffärer. Nu är det bara vi retro-människor som håller fast vid den här traditionen och pyntar i skåpen. Det kan vara så att vi är lite gladare än andra, för det är sant att man blir glad av guliga blåbärs-hyllremsor på hyllkantera.

Hyllpapper en räddning för fläckiga hyllplan

När åren går så blir hyllplanen slitna och fläckiga i skafferiet, vill man inte måla om så är hyllpapper ett bra alternativ. De är självhäftande och ytan är slitstark och det finns massor av olika färger och dekorer att välja på. Jag tycker att grytskåpet är det skåp som behöver det bäst, för där blir det alltid lite extra slitet och fult.

Egen design av hyllremsor

Jag hade ett tag problem med att hitta leverantörer av hyllremsor här i Sverige. Jag tror att det är något riktigt "svenskt" att sätta upp hyllremsor för det gick inte att hitta utomlands heller. Jag fick helt enkelt ta fram egna. Efter en stund letande så hittade jag en producent i Kina som kunde tillverka dem åt mig. Nu är de här och jag är riktigt stolt över att kunna föra vår tradition vidare.

Hyllkantbård

Jag har designat egna hyllremsor med blåbär, lingon och smultron mm. Hyllremsorna är självhäftande och mycket lätta att montera på hyllkanterna. Våra hyllpapper är självhäftande och det är bättre än att ha ett löst papper som måste sättas fast med häftstift eller tejp på hyllan.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Hyllbård med blåbärsmotiv | Broarne.se