Dekorband & Sidenband

Dekorband finns i alla möjliga former och vi försöker hitta de verkligen udda och speciella kantbanden som inte är så vanliga. Vi har dekorband som skiljer sig från det strikt traditionella och de har massor av broderier och vackra detaljer som kommer att pigga upp dina kläder.

Dekorera med sidenband på kläder

Våra band är så vacka, som smycken. Du kan dekorera många saker med dekorbanden. Vi har kuner som skicakt bilder på kläder som de dekorerat med våra fina band. de går att sätta om dekor nertill på byxben, ovanpå jack-kragen, nertill på ärmar, nertill på kjolar, kant framtill på väst, revärer på ärmar och byxben. Alla kläder blir vackra med banden och även slita kläder får en extra kick. Det man ska vet är att banden ofta inte går att tvätta i maskin så plaggen måste handtvättas efter att du sytt på banden.

Dekorband för dräkter

Vi har en lång tradition av att sy på dräkt band på våra traditionella dräkter. Jag förspråkar att du skapa en helt ny dräkt som kan få extra fins dräktband med siden och paljetter. Det kommer att göra succé på spelmansstämman

Dekoeband som allmogeband

Vi har använt brickvävda band att dekorera kläder med i alla tider och det finns fina traditioner omkring hur dessa band ska se ut. Vi har även dekorband som är skiljer sig från det strikt traditionella och de ha massor av broderier och vackra detaljer som kommer att pigga upp dina kläder.

Dekorera ditt hem med dekorband

Våra vackra band lockar till att skapa fritt. Kantbanden kan barnen få pyssla med och sy armband, dekorera pärmar, skokartonger, göra dock-kläder och lampskärmar. Listan kan göra lång när man börjar förstå hur mycket ett snyggt dekorband kan användas till. Bara fantasin sätter gränser.

Vackra sidenband

Våra band är handplockade av min kontakt som bor i Nepal och det är som en extra julafton varje gång det kommer ett paket med band från henne. De flesta banden är tillverkade i siden och är rikt dekorerade med pärlor, guldbroderier, paljetter och applikationer. Banden är så vackra så man vill bara ha dem när man ser dem och lägga på hög hemma och kika på dem när man behöver bli på bättre humör. De här banden kan ligga på lager och vänta på nästa projekt.

Vackra broderade dekorband | Broarne.se