Jättebagar

Textilier kan vara skrymmande och ta mycket plast i skåpen. De här stora bagarna är perfekta för dig som vill stuva undan textilier. Det blir ofta fort rörigt blad textilier när man börjar leta bland dem. Täcken, kuddar, lakan, handdukar och tyger förvaras lätt i stora väskor av plast sk. Jättebagar. De är stora och rymmer massor samt de går bra att stapla på varann när de är fulla. På så vis får du plats med mycket mer i en garderob.

Sorry

Hittade inga produkter

Har du ingen garderob och behöver förvara stora täcken och kuddar?

Stora sängkläder vill man helst inte ha ligga framme och i garderoberna tar det mycket plats. Med jättebagar kan du lösa problemet enkelt. När väskorna är fulla så går det bra att stapla dem ovanpå varann och de tar mindre plats. De är dessutom snygga att se på.

Miljövänlig förvaring av tyger och kläder

De här bagarna är perfekta för dig som vill stuva undan sommar eller vinterkläderna. Då ligger de samlade och håller sig rena och fina till nästa säsong. Jättebagarna är tillverkade i återvunnen plast och det tycker vi är viktigt nu när vi måste börja tänka mer på att spara på jordens resurser.

Stor väskor främt för förvaring

Det stor generösa väskorna har handtag så man kan lätt bära omkring dem. Man ska dock veta att de håller inte för tung belastning. Ska du storhandla inför helgen i mataffären så ska du välja en annan kasse.

 

 

 

 

Jättebagar