Kakeldekor

Med en snygg kakeldekor kan du sätta ny prägel på rummet utan att riva ner ditt kakel. Kakeldekorer sätter du upp snabbt och om du tröttnar på dem är det bara att dra bort dem. Vi har många snygga mönster, både retro och klassiska.

Kakeldekor online på Broarne

Det som är kul med kakeldekor är att man kan våga var lite crazy och sätta upp ett kakel som man kanske aldrig skulle våga kosta på sig och det var med riktigt kakel. Här får du en temporär lösning och om du sen känner att du har tröttnat på stilen du skapat så är det bara att dra bort den och allt är tillbaka som det var förut. Dekoren är lätt att ta bort om du fäster den på släta kakelplattor men den går inte att återanvända på ett annat ställe, den töjer sig lite där man drar bort den.

Kakeldekor badrum

Kakeldekor kan också användas på bara en del av kaklet, som en bård eller ett fält. Det är väldigt kul att sätta upp dem för förvandlingen kommer direkt och man blir glatt överraskad över resultatet.

Kakeldecor i olika storlekar

Kakeldekorerna kommer till dig i färdiga förpackningar med 8- 20- eller 100 st och de är då tillklippta och färdiga att sätta upp. Det enda du behöver för att göra jobbet är lite vatten i en skål, några droppar diskmedel och eventuellt en fönsterskrapa. Dekorerna är tillverkade av vinyl och är tåliga men man ska komma ihåg att det är trots allt ett klistermärke så det har sina begränsningar.

Kakeldekor är enkelt att sätta upp

Härliga orientaliska Marrakeshmönster är mycket populära just nu. Det finns även set med mixade färger om du vill få en lite mer spännande mix. Bara fantasin sätter gränserna! Att sätta upp dekorerna är enkelt och det medföljer en tydlig beskrivning på hur du gör. Här är en härlig video från familjen Wikström Malmqvist där de visar hur enkelt det är att sätta upp kakeldekor – och hur bra det blir!

kakeldekor i marockansk stil | Broarne.se