Kakeldekor

Med en snygg kakeldekor kan du sätta ny prägel på rummet utan att riva ner ditt kakel. Kakeldekorer sätter du upp snabbt och om du tröttnar på dem är det bara att dra bort dem. Vi har många snygga mönster, både retro och klassiska.

Självhäftande kakeldekor

Det är kul med kakeldekor eftersom man kan våga var lite crazy och sätta upp ett kakel som man kanske aldrig annars vågat göra. Att kosta på sig ett nytt riktigt kakel är både kostsamt och arbetskrävande. Här får du en temporär lösning och känner du sen att du tröttnat på stilen så är det bara att dra bort dekorerna och allt är tillbaka som förut. Dekoren är lätt att ta bort om du fäster den på släta kakelplattor men den går inte att återanvända, den töjer sig lite där man drar bort den.

Kakeldekor badrum

Kakeldekor används ofta på bara en del av kaklet, som en bård eller ett fält. Det är ett roligt jobb att sätta upp dekorer, förvandlingen kommer direkt och man blir överraskad över den snabba förvandlingen.

Kakeldekor i olika storlekar

Kakeldekorerna kommer till dig i färdiga förpackningar med 8 eller 20st och de är tillklippta och färdiga att sätta upp.
Det enda materialet du behöver för att göra jobbet är lite vatten i en skål med några droppar diskmedel och eventuellt en fönsterskrapa. Dekorerna är tillverkade av vinyl och är tåliga men man ska komma ihåg att det är trots allt är ett klistermärke så det har sina begränsningar.

Kakeldekor är enkelt att sätta upp

Att sätta upp dekorerna är enkelt och det medföljer en tydlig beskrivning på hur du gör

Har du frågor om hur man sätter upp kakeldekor så maila min gärna / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

kakeldekor i marockansk stil | Broarne.se