Kakeldekor 10x10cm

Här finns kakeldekor med storleken 10x10 cm och det är en lite mindre platta än standardstorlek och det är ganska många som har den storleken på kakel i sitt hem.

Självhäftande kakeldekor 10x10 cm

Kakeldekorer kan användas i många sammanhang. Har du en bordsskiva som är ful i ytan så kan du med fördel montera kakeldekorer, bordet kommer sen att se ut som ett kaklat bord. Fondvägg skapar du snabbt och enkelt med färgglada kakeldekorer. En bricka som är ful i botten kan bli en snygg kakel-bricka med några dekorer.

Kakeldekor marockansk stil

Med självhäftande kakeldekorer i marockansk stil så förändrar du ditt kök på en litet kick. Det krävs inga specialverktyg för att montera kakeldekor, instruktioner om hur man bäst sätter upp dem medföljer alla förpackningar. Det enda som behövs är lite diskmedel och vatten, eventuellt en fönsterskrapa.

Kakel dekoration

Ett kakel måste kanske inte täckas helt, det kan räcka med en enkel bård med dekorer. Då ger man en extra kick åt köket eller toaletten.

Mindre kakeldekorer

Det finns de som sätter upp mindre kakeldekorer på större kakelplattor och då får dekalerna sitta på mitten av kakelplattan. Har man ett färgat kakel så kan det bli väldigt effektfullt. Kakeldekorer fäster på alla släta ytor och du behöver inte nödvändigtvis ha ett riktigt kakel för att kunna sätta upp dem. Du kan montera dem på en tunn träskiva som sen kan sättas fast där du önskar ett kakelmönster.

Har du frågor om hur man sätter upp kakeldekor så maila min gärna / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

 

kakeldekor i marockansk stil 10x10 | Broarne.se