Kakeldekor 10x10cm

Det finns många olika storlekar på kakelplattor men inte lika många kakeldekorer i rätt storlek. Här finns kakeldekor 10x10 cm och det är ganska många som har den storleken på kakel i sitt hem.

Kakeldekor kan användas på många sätt

Kakeldekorer kan användas i många sammanhang. Har du en bordsskiva som är ful i ytan så kan du med fördel montera kakeldekorer och får ytan att se ut som ett kaklat bord. En fond på en vägg kan blir jättesnygg om du sätter upp färgglada kakeldekorer på den. En bricka som är ful i botten kan bli en snygga kakelbricka med ett set kakeldekorer. Det krävs inte alltid ett riktigt kakel för att man ska få nytta av kakeldekor.

Självhäftande kakeldekor

Med självhäftande kakeldekorer i marokansk stil så förändrar du ditt kök på en liten stund. Det krävs inga specialverktyg för att montera kakeldekor. Instruktioner om hur man bäst sätter upp dem medföljer alla förpackningar. Det enda som behövs är lite diskmedel och vatten, eventuellt en fönsterskrapa.

Kakel dekoration

Ett kakel måste inte allt täckas helt, det kan räcka med en bård av dekorer så blir det en extra kick åt köket eller toaletten.

Mindre kakeldekorer

Jag har sett de som sätter upp kakeldekorer i 10x10cm på större kakelplattor och då får dekalerna sitta på mitten av kakelplattan. Har man ett färgat kakel så kan det bli väldigt effektfullt. Vi har mixade kakeldekorer i många färger och även förpackningar med samma sort. Kakeldelorer fäster på alla släta ytor och du behöver inte nödvändigsvis ha ett riktigt kakel för att kunna sätta upp dem. De blir en fin dekoration på en träskiva som sen kan monteras upp där du önskar ett kakelmönster. 

kakeldekor i marockansk stil 10x10 | Broarne.se