Kakeldekor MARRAKECH 2028-11 Vit/ljusgrå - Välj antal! (15x15cm - 8 st.)

165 kr
I lager   Leveranstid: 2-5 dagar

Kakeldekor i marockansk stil i vitt och ljusgrått med mönster som passar in i kök och badrum. Här får du ett kakel som är diskret men ändå mönstrad, bra när du vill ha en lugn dekor men ändå inte vill ha enfärgat. Vi har en liknade dekor som heter 2023-10 den är exakt lika med tvärtom i färgen, de är fina att kombinera. Den här dekoren finns även med större exakt lika mönster den heter då 2023-11.

Med kakeldekor så förändrar du ditt kök eller badrum på en liten stund. Arbetet med att sätta upp dekorerna är roligt när man ser mönstret på väggen växa fram. Man kan välja att täcka alla sina kakelplattor eller bara några, kanske sätta en bård med kakeldekorer eller välja att sätta upp varannan dekor och lämna de andra utan. Alla dekorer är av samma kvalité och kan mixas med varandra. Skapa fritt genom att blanda lite olika dekorer och få en känsla av ett riktigt marockanskt läckert kakel.

Allt sätta upp kakeldekor är mycket enkelt.
Gör såhär:
Rengör din yta noga med fettlösande rengöringsmedel som diskmedel och ev. koncentrerad spolarvätska. Ta fram en skål med vatten, droppa i några droppar med diskmedel i vattnet och rör om så det blandas ut ordentligt.
Använd en mjuk svamp som du doppar i vattnet och fukta väggen där dekoren skall sättas upp. Du kan med fördel använda en sprayflaska. Den lilla mängden diskmedel gör att ytspänningen försvinner. Ta av skyddsfilmen från dekoren och placera den på den kakelplattan som du har fuktat. Nu går det att skjuta den i alla riktningar och du kan få den att sitta exakt där du vill ha den. Pressa försiktigt ut ev. luftbubblor redan nu, det är mycket svårare att göra det när dekoren har torkat. Använd gärna en blöt fönsterskrapa för att trycka ut vatten och bubblor bakom kakeldekoren. När du är nöjd så rör du den inte mer utan börjar med nästa. Pressar du alltför hårt med fingrar eller skrubbsvamp så kan dekoren bli förstörd. När alla dekorerna sitter där de ska och du har avlägsnat ev. luftbubblor så du känner dig nöjd, så låter du allt torka. Kakeldekoren sitter fast efter ett dygn. Dekoren fastnar när vattnet bakom torkat in ordentligt. Skulle det vara så att du ändå har ett hörn eller en kant som inte vill fästa så kan du ta en hårtork och blåsa försiktigt på hörnet och stryk med fingertoppen längs kanten, så fastnar det.
Många frågar om det är lätt att ta bort dekoren och det är det, men den sitter ganska bra fast så det beror mycket på hur underlaget ser ut. Du kan tänka dig att kakeldekorer är som stora klistermärken och på vissa underlag vill inte klistermärken sitta fast, som omålat trä eller feta eller smutsiga ytor tex. På andra släta ytor sitter det riktigt bra fast.


• Kakeldekoren är tillverkad av vinylplast
• Storlek 15x15 cm (lite knappt)
• Färg: Vit och ljusgrått småmönstrad
• Marockansk stil
• Dekoren går att ta bort när det suttit ett tag men den går inte att återanvända
• Enkel att sätta upp
• Du kan komplettera dina dekorer, färgerna ska vara samma. Men för att vara säker så köp alltid allt du behöver på samma gång.
• Kakeldekorerna är färdiga tillklippta i rätt storlek
• Dekorerna är inte genomskinliga, väggen bakom syns inte igenom
• Tillverkad i Sverige

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: