Kannor

En kanna är ett användbart kärl. För att vara en kanna så ska det finnas en pip och ett handtag på kannan, i de allra flesta fallen. Vi är specialiserade på kannor i emalj, det är nostalgin och användbarheten som varit avgörande när vi har valt att satsa på emaljkannor.

Vackra kannor i emalj

Vi är specialiserade på kannor i emalj, det är nostalgin och användbarheten som varit avgörande när vi har valt att satsa på emaljkannor. Slitstarkt material som håller sig i generationer om man vårdar den väl. Inget slit och släng.

Tekannor i porslin

My Floryd fina design har vi valt att ta in på Broarne, hennes läckra design med blåbär och lingon är verkligen skandinavisk och det är det vi gillar. Våra tekannor i porslin har just den dekoren och de har en form som man lägger på minnet. Bjud dina vänner på en härlig kopp te och servera ur en riktig tekanna i porslin från Floryd. Tepåsar i all ära men lösvikts te är i alla fall det godaste, när det fått stå och dra lagom lång tid i en tekanna från Floryd.

Plastkanna som ser ut som en glaskanna

Vi har inte så många plastprodukter kvar längre i sortimentet men en akrylkanna från Danska RICE det måste vi ha kvar för den är en så bra kvalité. STOR kanna som rymmer mycket vatten och i skönt material, ser ut som glas men det är plast, lite lyxigt helt enkelt.

Mjölkkanna

Här finns kaffekannor, tekannor, vattenkannor, gräddkannor, mjölkkannor och flera av dem kan också kallas tillbringare. Vi har lite olika modeller av kannor och tillbringare och de finns i flera olika material. Emalj är vårt favoritmaterial, men här finns även tillbringare i plast och tekannor i finaste porslin

Emaljkanna med prickar | Broarne.se