Kastruller och kaffepannor

Här finns kaffepannor och kastruller. Vi har specialiserat oss på kastruller och kaffepannor i emalj för att vi tycker att det är härlig retro-känsla på dem och dessutom ett oslagbart material.

En emalj-kaffepanna är en prydnad på spisen

En kaffepanna eller kastrull i emalj är en prydnad och kan gärna få stå framme, den behöver inte stuvas undan. Emaljkastrullen är mycket energisnål, man får se utt för det börjar koka väldigt snabbt i produkter tillverkade i emalj. Emaljkastrullen klarar induktionshäll och likaså kaffepannorna. Därmed är de anpassade för nya moderna tider trots det trevliga vintage-utseendet

Emalj passar in i alla miljöer -  tidlös och aldrig omodern

Emaljkastruller klarar alla sorters spisar, inklusive induktions-häll och gas-spis. Tillsammans med emaljmuggar och kannor får du ett komplett set i vacker emalj. Emaljen passar i alla miljöer och fungerar lika bra i storstan som på lantstället.
En investering för livet.

Emalj som håller i generationer ett bra miljöval

Emaljprodukter håller i generationer om man hanterar dem med varsam hand. Materialen som används vid tillverkningen är helt naturliga och miljövänliga och av mycket hög kvalité. Den är tillverkad av kolstål med dubbla lager av emalj, tål maskindisk men håller sin fina lyster bättre om man handdiskar. Emaljprodukter är hållbara, praktiska och lätta och passar även bra när man befinner sig i stugan eller på båten.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

gammaldags kastrull i emalj | Broarne.se