Köket

Köket är husets viktigaste rum, tycker jag. Det är inte bara ett ställe där man äter, utan där umgås man, renoverar grejer på köksbordet, läser tidningen, fikar...

 

 

Populärast bland Köket


Broarne - köket är mitt eget kök

Jag har valt att ha det som är lite gammaldags, gärna i retro-stil och kort sagt inte det allra senaste och topp- moderna. Mina egna köksskåp är väldigt brokiga och så vill jag att butiken också ska vara, man ska kunna hitta lite av varje och varje grej ska vara personlig.

Emalj till köket

Ett exempel på vad jag gillar och vill att det ska finnas här är riktigt fina emaljsaker. Emalj är något som för mig alltid är förknippat med gamla kök och rustik inredning. Tiderna ändras och tur är väl det. Idag fasas plasten ut ur de svenska hushållen och det finns åter plats för kvalitet och form i köken. Dessutom tycker jag att är det viktigt att produkterna är vackra nog, så att du kan låta dem stå framme, även mellan måltiderna. Jag tycker att emaljen har en tidlös form där det traditionella möter det nya, det flyter in på ett bra sätt.

Retro i köket - Stilen som Broarne gillar

Annat som jag ständigt är på jakt efter är skandinavisk design, inspirerad av 50- 60 och 70-talet. Jag är själv född under den tidsperioden och är mycket förtjust i formgivning från den tiden. Det produceras i liten skala och där försöker jag vara med och köpa in. Jag anser att just skandinavisk design från den här tidsperioden passar så bra in i köket.

Köket som alla vill ha

Så för mig är en mysig och praktisk köksinredning a och o för ett riktigt skönt hem. Köksprylar finns det verkligen gott om och har man som jag en webb-shop och vill ha grejer för köket så finns det verkligen massor att välja på.

Köket