Konstläder & Galontyg

Konstläder, skinnimitation, fusk-skinn, veganläder eller galon, kärt barn har många namn. Vi har många bilfantaster som köper konstläder av oss, de använder det till att sy ny klädsel i sina fina bilar.

Populärast bland Konstläder & Galontyg


Konstläder på metervara

Konstläder innehåller inga spår av äkta läder utan är en ren konstgjord produkt tillverkad av plast. Plasten har behandlats och präglats för att se ut som riktigt läder och likheten är slående. Nu ökar veganismen i Sverige och det här är ett bra alternativ till riktigt läder. Galon kallas ibland för veganläder och det kan finnas i skor, plånböcker, väskor och mycket annat. Galon är användbart till mycket, tåligt och töjer sig fint när man vill sträcka det över stolsitsar mm. Vi har flera fina naturliga färger och konstlädret sträcker ut sig mest diagonalt och lite mindre på bredden.

Bilklädsel med konstläder

Vi har många trogna kunder som köper konstläder av oss för att sy ny bil-inredning. Dörrsidor och stolstisar är ofta tillverkade i konstläder och vår naturtrogna galon passar perfekt till att klä om bilstolar med eftersom det töjer sig en aning och det går bra att sträcka den över kanter och hörn. Det är en fin hobby att renovera gamla bilar och säten i bilen kan ofta behöva fräschas upp.

Galon på metervara till dynor och kuddar

På ett gym så slits kuddar och dynor efter en tid och de ser tråkiga och ofräscha ut. Det är enklet och smart att klä på nytt galon istället för att byta ut hela maskinen. Men ny och slät galon så blir gymredskapen enklare att rengöra mellan varje kund.

Soffa och stolsits med skinnimitation

Konstläder är praktiskt eftersom det är mycket enkelt att hålla rent, det står emot smuts och fukt. Har du en soffa eller köksstolar som hela tiden får ta emot en massa spill så är det mycket praktiskt att kläa på dem med ett konstläder. Vi har flera förger att välja på så du kan få din personliga stil.

Konstläder i många färger | Broarne.se