Linnetyg - Glasväv Lin-bomull Natur (pris/meter)

195 kr /meter
I lager   Leveranstid: 3-7 dagar

Linnetyg i härlig kvalitet som skulle kunna fungera fint som kläder eller som en mycket vacker gardin/draperi
Det här tyget måste tvättas för att få sitt rätta utseende.
Kvalitén är 50% lin och 50% bomull och det blir väldigt mjukt och följsamt efter tvätt, bomullen hjälper till att mjuka upp tyget med det har kvar sitt fina "linne"-utseende. Tyget får en bohemsikt skrynklig effekt efter tvätt och torktumling som man med fördel kan utnyttja.
• Kvalite: 50% lin och 50% bomull
• Färg: Linnefärg
• Vikt: 120g/m2 EFTER TVÄTT
• Bredd: 150 cm före tvätt. 125cm efter tvätt och torktumling (men det beror på hur mycket man drar i tyget eftersom det blir rynkigt efter tvätt)
• Krymper ca 13% på längden efter tvätt 60 grader och torktumling
• Priset är för en meter och köper du flera meter får du en hel sammanhängande bit.
• Lämpligt inredningstyg till gardin eller till klädsömnad som byxor eller tunika.
Det här tyget går att använda som det är men man måste då tänka på att det inte blir lika efter tvätt. Vill du behålla det ursprungliga utseenet så rekommenderar jag att du försöker tvätta bort fläckar på ytan. Vill du ha ett mera skrynkligt och "krinklat" utseende på tyget så tvättar du tyget i 60 grader och torktumlar sedan, stoppa inte torktumlaren full med annat utan låt tyget ramla fritt. Zigzaga klippkanterna innan du tvättar så det inte repar upp sig och ställer till problem i utspolningen. Det här tyget skulle passa fint till läckra säckbyxor eller en vacker stor och härlig kjol eller en tunn tunika. Till inredning så kan du ha det som draperi/gardin.

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:
captcha

Liknande produkter