My Floryd Porslin

My Floryd Sweden heter ett litet design-företag som tar fram läckra retro-grejer i Skandinaviskt 60-tals stil. Vi på Broarne gillar hennes grejer skarpt. Vi vill gynna svenska unga designers.

Sorry

Hittade inga produkter

Porslin från My Floryd Sweden

Duka med Floryds vackra porslinsserie och du kommer att få många beundrande kommentarer. Porslinet från Floryd är färgstarkt och mycket speciellt. Inspirationen kommer från äldre tider, 60-talets dekorer samt från den svenska naturen. Allt porslin tål maskindisk och mikrovågsugn, men vi vet att om man handdiskar så håller sig dekorerna fräscha mycket längre.

Muggar med lingon och blåbär

My Floryds mest kända serie är de med blåbäret, ett stort och generöst blåbär som fyller ut hela koppens sida. Helt perfekt i sin utformning och designen har den "rätta" retro-känslan som vi på Broarne gillar så mycket. Lingonet ser ut att ha en lite krona på toppen och visst är Lingonet kungen av alla fina bär där ute i skogen, full av antioxidanter och så gott.

Disktrasor med lingon, blåbär, hjorton samt Linnea-blommor

Disktrasan, den vanliga som vi brukar använda så mycket, typ Wettex, det är en Svensk uppfinning. I USA är den omåttligt populär, där heter den Swedish dishcloth och säljs i massor. My Floryd har tagit fram disktrasor med blåbär. lingon hjorton och Linnea-blommor och vi hade dem alla i lager.

Retroporslin

Vi satsar på My Floryds köksserie och här finns porslinsmuggar, tallrikar, skålar, burkar, tekannor och disktrasor, allt med de fina stiliserade dekorerna. Inspirationen är hämtad från den Svenska skogen och här finns det blåbär, lingon, hjorton samt Linnea-blommor. Allt är mycket fint och smakfullt. My Floryd är en riktig pärla på design-himlen just nu

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Kaffekopp med linneablommor| Broarne.se