Övriga emaljprodukter

Emaljprodukter för köket är en riktigt fin klassisker. Vi på Broarne har kastruller och skålar i emalj som kan användas på alla typer av spisar, inklusive gas och på induktionshällar, men de kan även ställas in direkt i ugnen.

Emaljkannor och emaljskålar

Produktionen av Broarnes emaljprodukter sker med omsorg och precision, materialet är av högsta kvalitet och vi tar största möjliga hänsyn till människa och miljö.
Här finner du olika kaffepannor, kannor, baljor, skålar, tvålkoppar osv. allt tillvekat i tålig emalj.

Emalj i köket - miljövänligt val

Emaljerade produkter kan återvinnas i minsta detalj eftersom de består av järn och glas, vid tillverkniningen som sker i EU så tar man hänsyn till miljön. Emalj innehåller inga skadliga ämnen och det finns inget behov av organiska lösningsmedel under produktionen.

Emalj kaffepanna

Här finns emaljkannor i olika modeller, en emaljkanna är trevlig att servera mjölk ur och kan även fungera som vas till buketter. En kaffepanna i emalj är en energisnål produkt eftersom emalj upphettas snabbt och det börjar koka snabbare.

Emalj för mat och bakning

Köksredskap i emalj är trevligt att ha i matlagningen, de är inte bara praktiska utan även vackra att se på, det ger en lantlig stil till hemmet. Det är ändå så stilrena så de passar in i alla moderna nyproducerande kök. Att baka i en stor emaljbalja eller bunke ger en viss känsla. Låt degen jäsa i bunken, har du varmt i rummet så håller sig bunken också varm. Här finns litermått och andra kärl som kan vara fint att ha vid mat och bak.

Har du frågor om vår emalj så hör gärna av dig / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se