Perstorp design

Perstorpväskan är med sin stilrena design och unika egenskaper lika användbar och praktisk till shopping, stranden eller till festen.

Världens mest praktiska väska

Väskan är ergonomisk och bekväm att bära. Väskan har lång livslängd och är tillverkad av återvinningsbar plast. Perfekt att använda istället för butikens plastpåsar.
Den klassiska väskan designades i början av 1950-talet av Perstorp AB och fick namnet Shoppingbag 329, men kallades mest Perstorpskassen.
Den slutade tillverkas på 1960-talet, då butikernas plastpåsar tog över. Nu har pendeln svängt och vi tänker mer på vår miljö. Det är högaktuellt att hitta alternativ till alla plastpåsar, något man kan använda om och om igen. Därför tillverkas nu bagen i Sverige igen och användningsområdet för den här väskan är oändligt.Perstorp Design är idag den enda tillverkaren i Perstorp som finns kvar sen tiden och för traditionen vidare. År 2006 startades tillverkningen igen av den klassiska väskan enligt original design Den unika formen gör att väskan är ergonomisk att bära och står stadigt. Den blanka ytan och de utstående ränderna ger väskan en stilren design.

Reptåliga Perstorpsväskor - allt-i-allo-väskan

Kollektionen av den färgglada Perstorpsväskan utvecklas 2013 och 2 nya väskor i ny design tillkommer. En väska i samma storlek som originalet och en mindre väska. Båda med läder mönstrad yta, som gör väskan extra reptålig. De nya väskorna får namnet Sweden Bag.

Cykelväskor - Cykelkorgar från Perstorp

Nu finns även den mycket praktisk cykelväskan som går bra att haka på pakethållaren, då har vi äntligen nått fram till ännu ett mål. Nämligen att vi cyklar och handlar mat, två väskor går lätt att hänga på pakethållaren och regnar det så har Perstorp även tagit fram ett regnskydd till cykelkorgen.

Väska som verktygslåda

Väskan används som förvaring för verktyg, fiskegrejer, handarbete och som jag gör, vi har alla skor i dem ute i hallen. För övrigt kan man plocka lingon och hämta vatten i den. Det står stadigt och man har bra överblick ned i den.

 

 

Plastväskor hos Broarne.se | Snygg retroinredning online