Plädar

Pläden är en perfekt present eller något att unna sig själv inför svala sommarkvällar och kalla vinterdagar. Du kan köpa våra plädar här online och väljer du en pläd från Sofie Sjöström blir det en inköp för livet, den kommer garanterat att gå i arv.

Lammullspläd som skapar värme kyliga kvällar och nätter

Snygg pläd att slänga över soffan eller är du frusen och vill slå en mysig pläd runt dig. Oavsett syfte hittar du plädar för hela hemmet hos Broarne. Ett enkelt sätt att ge rummet en ny look är att byta ut dina plädar och prydnadskuddar. Våra ullplädar finns i olika grå färgskalor samt i en läcker grön färg som heter Kiwi. Alla våra plädar och filtar är skapade av Sofie Sjöström, från idé till färdig produkt. En grå pläd går alltid att matcha med gardiner eller prydnadskuddar, det blir en fin uppdatering av hela ditt rum. Köp en pläd och släng över sängen istället för ett överkast, är du frusen kan du bara dra den över dig på natten. Du kan köpa våra plädar här online och väljer du en pläd från Sofie Sjöström blir det en inköp för livet, den kommer garanterat att gå i arv.

En pläd i lammull som kommer att gå i arv

Darling, en modern och klassisk ullpläd från Sofie Sjöström design. Ullpläden har ett enkelt och stilrent mönster med enfärgad kant. Pläden finns i fem olika färger och är designad av Sofie Sjöström. Ullpläden är tillverkad med hållbarhet i fokus och är tänkt att räcka för ett livslångt användande

Sängöverkast och pläd

Den kommer att värma dig i flera år och finns i fem härliga färger. Med sitt stora format passar den även som överkast för enkelsängar. En pläd från Sofe Sjöström är något alldeles extra och tillverkad av nyazeeländsk lammull. Tillverkningen sker i Lettland där de har lång tradition av att producera ullprodukter.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Plädar