Förvaringsburkar

Förvara torrvarorna tillslutet i förvaringsburkar med lock, då håller de sig fräscha länge och du får bättre ordning i skafferiet och köket. Ordning gör att vi känner oss mindre stressade och kan arbeta mer metodisk i köket, med matlagningen. Ordning skapar även en trivsam atmosfär i köket. Välj på burkar från My Floryd, Orla Kiley, Almedahls och Brabantia

Populärast bland Förvaringsburkar


Plåtburkar för kakor, kaffe, te och kryddor

Plåtburkar ger mörk förvaring och passar för kaffe, te, kakor och kryddor. De är också fina att ha stå framme, vi är specialiserade på vackra retro-plåtburkar. Vi har även burkar med fönster så blir det enkelt att avgöra vad som finns inuti. Vill du märka burken kan du exempelvis använda etiketter.

Smart förvaring maten & köket fräscht

Tillsluten förvaring hindrar luft, fukt från att förstöra hållbarheten. Dessutom håller det oinbjudna små gäster borta (ohyra). Det är enklare att hålla rent och fint i skåpen med täta burkar än när man har många papperspåsar som ofta läcker. Diska gärna burken innan du fyller på nya livsmedel för att hindra att ev småkryp har följt med från affären.

Plåtburkar för samlare

Plåtburkar är bra för samlare, inte bara för att stoppa saker i. Det finns många personer som samlar på själva plåtburkarna också, här kan du hitta framtidens rariteter. Vi har många vackra plåtburkar som troligen kommer att få samlarvärde en dag.

Snygga retro-burkar för tepåsar | Broarne.se