RICE

Rice är ett danskt företag som utropar "mer färg åt folket". Jag tror att de är ganska ensamma om att ha just så mycket färgrika och barnligt roliga produkter i sitt sortiment. Det fina med RICE är att de har har nogrann kontroll på sin produktion i Asien, det ska vara rättvisa löner, bra arbetförhållanden samt miljövänligt. Vi tycker de borde  ha en medalj för sitt fina företag med sunda värderingar. Vi är stolta och glada att ha dem i vårt sortiment på Broarne.se

Rice är ett Danskt familjeföretag

 Rice är ett Danskt familjeföretag och grundades 1998 av Charlotte och Philippe Guéniau. Idén att sälja färgglada produkter till hushållen kom efter en lunch-samtal där paret bestämde sig för att byta spår och sakta ner sina liv en smula.
Charlotte och Philippe beslutade sig att försöka sälja några färgglada föremål i Köpenhamn. En av de allra första artiklarna var en raffiaväska tillverkad i Madagaskar, och försäljningen överträffade alla förväntningar. Under åren har sortimentet utökats och nu är deras sortiment en explosion av färger och skojiga produkter för våra hem.
Charlotte står för en hel del av designen själv och hennes många glada texter på produkterna är det många som tagit till sig.

RICE finns i hela världen

Numer levererar RICE sina produkter till 45 länder. Det bästa av att är att Charlotte och Philippe har från första dagen gjort en skillnad genom att agera ansvarsfullt och sedan RICE 1998 har socialt ansvar varit viktigt för dem. De har en etisk strategi för att göra affärer!
Det är mycket viktigt för RICE att kunna informera os om hur de hanterar en fråga som livsmedelssäkerhet.

RICE produkter som skänker glädje

 Produkterna är ljusa och vackra samt dekorerade med vackra mönster. Mycket tilltalade design och det vi tycker är roligt är att de troligen är det enda företaget i världen som enbart har färgglada produkter i så stor mängd. Hos RICE hittar man allt man behöver för köket i färgglad variant.

RICE vardagsmagi finns på våra bord och i våra hem över hela världen

RICE