Rutigt & Randigt tyg

Rutiga och randiga tyger är mycket användbara. De funkar i både antika och moderna miljöer, lika bra i ett kök som i en finare salong. Den klassiska gripsholms-rutan har används på vackra gamla gustavianska möbler från 1700-talet.

Gripsholmsrutan till möbler och gardiner

Rutiga tyger är mycket användbara och klassiska och det fungerar bra att ha rutiga tyger i pubmiljö, sommarstuga och i de finste slottsinteriörer. Våra rutiga tyger är bla. den kända Gripsholmsrutan som designades redan på 1700-talet och togs sedan upp av Estrid Ericson och Margit Thorén på 1940-talet. Rutorna avgränsas av en avvikande färg och intrycket blir stilfullt och klassiskt.

Randiga tyger till hissgardiner

Randiga tyger lämpar sig mycket bra till hissgardiner och vårt randiga tyg har en diskret rand mot ett svagt offwhite tyg i 100% bomull. Det randiga tygerna är smidiga, mjuka, följsamma och med ett tungt fall det är ett måste för att hissgardiner ska fungera riktigt bra. Självklart så fungerar de mycket fint som vanliga långa gardiner också. Skulle man vilja ha ett riktigt lyxigt och kraftigt påslakan så skulle det här tyget vara helt underbart till just det.

Tygaffär på nätet

Rutigt och randig lämpar sig extra bra i offentliga miljöer är det är fördel om textilierna är klassiska och rena i sin design. Rutiga och randiga tyger blir aldrig omoderna, i den offentliga miljön vill man helst ha produkter som håller över tid.

Gripsholmstyg rödrutigt tyg | Broarne.se