Säckväv

Vi säljer mycket säckväv till kunder som syr stolsitsar och kuddar men säckväv är även läckert som rustik duk på bordet. Säckväv är ett speciellt tyg som kan vara tillverkat i både jute, hampa och lin. Av namnet att döma så förstår man att man kan gör säckar av det, men det används även i möbeltapetsering och som förstärking av olika slag.

Säckväv i linne

Vår säckväv är tillverkad i 100% lin och har därmed ett vackrare utseende än den mer traditionella juteväven. Säckväv i lin kan användas till stoppade stol-sitsar och till soffklädsel. Det är tåligt och blir bara vackrare när det används, linnesäckväv är även läckert för kuddar och kraftiga bordsdukar.

Säckvävstyg är användbart

Säckväv kan användas till många olika projekt. Är du vara en person som gillar att brodera? Du kan då utmana dig själv och brodera på säckväv, väljer du ullgarn så får du den rätta allmoge stilen på ditt broderi.

Säckväv på metervara

Vi säljer säckväven på metervara som du köper den per meter. Det är bra om du köper allt tyg på samma gång till ditt projekt, det kan skilja lite i nyans från rulle till rulle.

Vi har en glesare säckväv och blir väldigt läcker efter tvätt och tork-tumling, den blir mjuk och "bubbligt"

Hoppas du hittar ditt säckvävstyg som du letat efter här! / Ann-Marie på Broarne

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se