Säckväv

Vi säljer mycket säckväv till kunder som syr stolsitsar och kuddar men säckväv är även läckert som rutisk duk på bordet. Säckväv är ett speciellt tyg som kan vara tillverkat i både jute och lin. Av namnet att döma så förstår man att man kan gör säckar av det, men det används även i möbeltapetsering och som förstärking av olika slag.

Säckväv

Vår säckväv är tillverkad i 100% lin och har därmed ett vackrare utseende än den mer traditionella juteväven. Säckväv i lin kan användas till stoppade stol-sitsar och till soffklädsel. Det är tåligt och blir bara vackrare när det används, linnesäckväv är även läckert för kuddar och kraftiga bordsdukar.

Säckvävstyg

Säckväv kan även anvädas som solskydd och för att klä in blomkrukor. Skulle du vara en så som gillar att brodera så kommer du att se en utmaning i alla brodera på säckväv, men ullgarn så du den räckk allmoge looken.

Säckväv metervara

Vi säljer säckväven på metervara som du köper den per meter. Det är bra om du köper allt tyg på samma gång till ditt projekt, det kan skilja lite i nyans från rulle till rulle.
Vi har även en glesare säckväv och blir fantaskiskt läckert efter tvätt och torktumling, mjukt och "bubbligt" det passar fint som kudde