Sidenband

Vackra sidenband i råsiden med fantastiska broderier och dekorationer. Små pärlor och paljetter, broderier i både guld och silvertråd. Härliga mönster med paiselymönster, blommor och djur.

Underkategorier

Populärast bland Sidenband


Skapa en ny look med sidenband 

Våra vackra kant- och sidenband lockar till att skapa nya härliga projekt av gamla textilier och kläder. Sidenbanden är vackra som juveler och man kan pynta och dekorera mängder av olika saker med dem. Kläder kan få en egen helt ny design. Sy på sidenbanden nertill på byxbenen, ovanpå jackkragen eller nertill på kjolen. Kläderna blir vackrare med ett extra blickfång och även gamla och slitna kläder får en helt ny look. Tänk på att du inte alltid kan tvätta dina kläder i tvättmaskin efter du sytt på band i siden, tvätta kläderna för hand istället.


Vackra dekorband i siden

Många sidenband är rikt dekorerade med pärlor, guldbroderier, paljetter och applikationer. Banden i siden är jättefina och man vill inget hellre än att samla på sig dem så man har de hemma, redo till nästa projekt. Barn älskar att pyssla och jobba med dekorband och sidenband. De kan skapa och sy egna armband, dekorera skolpärmar, göra dockkläder eller göra om gamla lampskärmar. Det är bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra med sidenband och dekorband.