Sofie Sjöström design

Sofie Sjöström designar färg- och mönsterstarka mattor och hon vill skapa extra glädje och energi till vardagen.

Svensktillverkade plastmattor

Sofie Sjöström försöker alltid att tillverka sina produkter så lokalt som möjligt av miljöskäl men även för att ha kontroll på kvalitet och hur produktionen går till. Sofie Sjöström är stolt över att idag kunna tillverka alla sina mattor i Sverige. Sverige har en lång tradition av att tillverka plastmattor och det är fint att Sofie väljer att gynna oden traditionen. Sofie Sjöström vänder sig till dig som uppskattar design, vågar det lilla extra, månar om hög kvalité och kluriga funktioner. Hennes vision är att skapa produkter som berör, saker som är du mer rädd om och behåller längre - kanske hela livet till nästa generation. Går hennes mattor i arv då har Sofie Sjöström lyckats.

Plastmattor och miljön

Man kan ju tro att plastmattor är dåligt för miljön men det är långt ifrån sanningen. Plasten som finns i mattorna ofta tillverkad i Sverige där vi har hårda miljökrav på både tillverkningsprocessen och hanteringen av uttjänta produkter. Det som även gör plastmattan till en miljövänligare matta är att den håller en hel livslängd om den sköts väl, det är alltså ingen slit- och slängmatta. En sltstark och praktisk produkt

Svensk designer Sofie Sjöström

Sofie Sjöström är en etablerad designer sedan 22 år tillbaka. Efter examen 1997 vid Umeå Universitet fick hon priset som bästa avgångselev i Sverige. Hon startade sitt företag Futur Industridesign AB och började sin karriär som frilansande designer.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Plastmattor hos Broarne.se | Snygg retroinredning online