Korgar

Här kommer vi att samla alla vackra korgar som vi köper in till Broarne.se, det kan vara franska trådkorgar, äggkorgar, raffiakorgar, pilkorgar och förvaringskorgar för kläder, tidningar och annat som passar fint att förvara i en korg. En korg i ett rum skänker en lite speciell känsla av genuint hantverk även om korgen i själva verket är fabrikstillverkad.

Populärast bland Korgar


Korgar i hög kvalité men med oilka pris

Det finns korgar i olika prisklasser och en riktigt fin korg av rot, tillverkad i Sverige kan man får betala mycket för. En korg tillverkad i Thailand gjort av bast kan vara riktigt billig trots att hantverket är minst lika fint. Det ska man komma ihåg och vårda de fina korgarna oavsett varifrån de kommer.

En korg passar fint som ytterkruka

 Något vi ofta inte tänker på är att korgar är mycket dekorativa som ytterkrukor. Eftersom de är tillverkade i naturmaterial så smälter de in bland växterna på ett naturligt och trevligt sätt. Man ska bara se till att det finns ett fat under blomkrukan så att vattnet har någonstans att ta vägen.

En äggkorg är trevlig att ställa fram på bordet

 Det finns speciella äggkorgar som är skapat för att hämta och förvara ägg i. Ddet är mycket dekorativ att ställa fram en korg full med vackra ägg, speciellt till Påsken såklart men även under hela året. Ägg har en mycket lång hållbarhet och behöver inte nödvändigtvis inte förvaras i kylskåp, speciellt inte om du får färska ägg direkt från uppfödaren.
Denna speciella form av fransk trådslöjd är mycket populär och här i Sverige kallar vi den för Luffarslöjd. Trådslöjdskorgar är mycket lämpliga för lök, bröd samt frukt.

Snygga trådkorgar för bröd o frukt | Broarne.se