Termosar

Termosar kan man aldrig få för många av. Jag håller alltid koll efter nya sköna modeller, termosar som både ska vara vackra och hållbara. Ibland gör vi fynd hos antikhandlare och på auktioner, då lägger vi ut dem här.

Sorry

Hittade inga produkter

Termos med glasbehållare

Våra termoskannor har en glasbehållare inuti och det gör att de är lite skörare. Jag tycker ändå att just den här gammaldags sorten håller värmen mycket bättre än ståltermosar. Så vi får bara var lite försiktiga så kommer de att hålla i många år. Jag har själv gamla termosar med glasbehållare från 50-talet som fungerar fortfarande

Ståltermos

En ståltermos är det bästa att ta med sig till utflykter, på jobbet eller ut i trädgården. En ståltermos kan du hantera lite våldsammare utan att den går sönder.

Retro-termos

Våra termosar har retro-stil och det är med avsikt. Vi letar ständigt efter snygga retrotermosar för det gillar våra kunder. Det är faktisk mycket roligage att ta fram en snygg termos än en i borstat stål som de allra flesta har. Våra termosar andas retro-stil och det är som det ska vara tycker vi. Den klassiska tv-kannan har blivit populär igen. Vi gör en stor kanna kaffe och bänkar oss med våra mobiltelefoner? eller? Det är bara ett annat sätt att umgås, vi tittar på varsin skärm istället för att titta på samma.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se

Termos kanna retro mintgrön | Broarne.se