Mönstrade tyger

Mönstrade tyger i mängder av stilar och varianter, vi har både vävda mönster och tryckta textilier. Rutigt och randigt, blommigt och prickigt, allt är en fråga om vad du är ute efter och tycker om.

 

Retro-design - Björk

Jag har ett tyg som heter Björk och det har jag designat själv, det är björkblad och finns i 3 olika färger. Det tyget finns bara att köpa här hos oss på Broarne.
Det är ett lite kraftigare tyg som är mycket användbart till gardiner, kökshanddukar, draperier och dukar. Bladen ligger över hela bredden och du kan vända tyget åt båda hållen.
Du hittar det här: Björk

Indiska mönstrade bomullstyger

Vi importerar tyger direkt från Indien utan mellanhänder och här kan du hitta mycket speciella kvaliteter. De klassiska Indiska blocktrycken och de Indigofärgade tygerna med sin utmärkande stil. Många tyger är handvävda av skickliga hantverkare. Dessa tyger passar både för kläder och inredning.

Rutiga och randiga tyger

Vi har ett fint sortiment med rutiga och randiga tyger som matchar fint. Härliga, klassiska randningar och rutor från Svenska Berghem samt tunna bomullstyger i både smårutigt och randigt.

Bild på Annmarie Wikman Broarnes ägare
Ann-Marie Wikman
VD

Ann-Marie har mångårig kunskap
i textila material, konst samt inredning.
Ann-Marie arbetar med kundservice
inköp på broarne.se
info@broarne.se
 

Sammetstyg med tropiska fåglar | Broarne.se