Vaxduk enfärgade

Här hittar ni enfärgade vaxdukar i många olika färger. Tåliga och lätta att torka av. Det kan vara skönt att ha en enfärgad vaxduk på bordet som lugnar ner miljön i rummet. Vi har kunder som köper massor av svart vaxduk till restauranger. Vår svarta vaxduk är djupsvart och halvmatt i ytan och smidig. 

Populärast bland Vaxduk enfärgade


Vaxduk billig

Vaxdukar är ett billiga om man jämför med vad andra dukar kostar och de håller sig mycket fina under lång tid. Vill du ha en vit vaxduk så har du genast bestämt dig för att kunna ha den flera gånger, den kan du nämligen torka av och använda många gånger utan att tvätta den. Det blir därför ett billigt alternativ.

Vaxduk gul - röd - blå

Broarne har vaxdukar i gult, blått, rött och flera andra färger. Vi har både linnevaxduk i enfärgat gul, orange, röd, svart, vit och natur-linne. Det finns en blå vaxduk som vi kallar för "flaggblå" det är just den där rätta blå färgen som vi vill ha till studenten och midsommar. Gul vaxduk passar bäst till påsken då vi har stora festmåltider med familjen.

Vaxduk svart

Vi har kunder som köper massor av svart vaxduk till restauranger. Vår svarta vaxduk är djupsvart och halvmatt i ytan och smidig. Vi har sålt den till teatercafér och kontorsmiljöer. Enfärgad vaxduk eller textilduk är ett bra alternativ till vanliga dukar. Våra textildukar är behandlade med akryl så de står emot spill mycket bättre än den vanlig duk. Torka upp ganska snart så det inte hinner sjunka in och du får bort allt spill, även om du väntat ett tag så följer fläckarna med om du gnuggar lite med fuktig trasa. Mycket praktiskt.

Enfärgade vaxdukar i många färger | Broarne.se