vaxduk med halvmatt yta och svag struktur, olivgrön och svart
vaxduk med halvmatt yta och svag struktur, olivgrön och svart

Vaxduk - Fjäder Olivgrön (pris/meter)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Vaxduk med olivgröna/svarta fjäder-löv mot ljusgrå bakgrund. En blandning av mindre och större fjädrar som ligger åt olika håll och som tillsammans ger en läcker yta. Det finns en svag struktur i ytan på duken och den är enbart tillverkad av plast, vilket är en fördel eftersom de då inte suger upp någon vätska. Miljögodkänd av kontrollorganet Oeko-Tex, de utfärdar certifikat enligt standard 100. Det innebär att tillverkaren garanterar att det inte finns skadliga ämnen i produkten.

Baksidan på duken är lite flossad (luddig), det gör att den blir ljuddämpad och ligger still på bordet. Mjuk och smidig, du kan med fördel sy shopping-väskor, bordtabletter och haklappar mm. om du skulle vilja det. Det finns ingen textil i duken men det finns struktur i ytan. En sån här duk är perfekt att lägga på när man vill skydda bordsytan tex när barnen målar eller pysslar.

Vaxduken är lättskött, bara att torka av med fuktad disktrasa efter måltiderna. Man ska dock vara försiktig med tomatketchup och viss barnmat på burk som innehåller tomat. Spiller man ketchup eller tomatprodukter ska man genast torka av annars kan det bli fläckar som inte går bort. Vi rekommenderar inte att man tvättar duken i tvättmaskinen eftersom det då kan bli skarpa veck som inte går bort. Vill man ändå försöka tvätta i tvättmaskin så ska man inte torktumla efteråt, låt den dropptorka och häng så rakt du kan. Tvätta inte varmare än 40 grader. Det går att stryka på duken men då måste man använda stryk-duk och inte ha för varmt på järnet. Stryk helst från baksidan.

• Bredd 140 cm.

• Metervara – priset är för en meter

• Miljögodkänd

• Lätt att torka av

• Svag struktur i ytan

• Köper du flera meter får du en hel sammanhängande duk

• Halvmatt yta

• Olivgrön/svart färg på fjädrarna

 

 

 

 

 

 

Tipsa en kompis