Vaxduk - Pizzaruta - BLÅ (pris/löpmeter)

115 kr
I lager   Leveranstid: 3-7 dagar

• Bredd 140 cm.
• Löpmeter – priset är för en meter, Köper du flera meter får du en hel sammanhängande duk
• Miljögodkänd
• Lätt att torka av
• Slät yta
• Halvblank yta
• Den blå färgen är Ultramarin

Vaxduk med rutor i ultramarin-blått. Klassisk rutig duk som passar in i både slott och koja. Ytan är halvblank och duken är tillverkad av plast vilket är en fördel eftersom den då inte suger upp någon vätska. Miljögodkänd av kontrollorganet Oeko-Tex, de utfärdar certifikat enligt standard 100. Det innebär att tillverkaren garanterar att det inte finns skadliga ämnen i produkten.
Baksidan på duken är lite flossad (luddig), det gör att den blir ljuddämpad och ligger still på bordet. Mjuk och smidig, du kan med fördel sy shopping-väskor, bordtabletter och haklappar mm. om du skulle vilja det. Det finns ingen textil i duken och någon struktur känns inte i ytan.
Vaxduken är lättskött, bara att torka av den med disktrasa efter måltiderna. Man ska dock vara försiktig med tomatketchup och viss barnmat på burk som innehåller tomat. Spiller man ketchup eller tomatprodukter ska man genast torka av annars kan det bli fläckar som inte går bort. En sån här duk är perfekt att lägga på när barnen ska måla eller pyssla, det blir ett bra skydd för en ömtålig bordsyta. Vi rekommenderar inte att man tvättar duken i tvättmaskinen eftersom det då kan bli skarpa veck som inte går bort. Vill man ändå försöka tvätta i tvättmaskin så ska man inte torktumla efteråt, låt den dropptorka och häng så rakt du kan. Tvätta inte varmare än 40 grader. Det går att stryka på duken men då måste man använda stryk-duk och inte ha för varmt på järnet. Stryk helst från baksidan.

Vaxdukar i randigt, rutigt och prickigt

Samma vaxduk i rött

Tipsa en kompis

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: